ATLETISME

La catalana Raquel González, plata en els 35 km marxa a l’Europeu de Munic

1
Es llegeix en minuts

La marxadora catalana Raquel González va declarar abans d’iniciar la seva participació a l’Europeu de Munic que se sentia «mentalment enfortida i amb la il·lusió multiplicada». La seva confiança estava avalada pel cinquè lloc en els Mundials d’Eugene. No s’equivocava. La marxadora de Mollet del Vallès ha acabat en segon lloc i s’ha penjat la medalla de plata en els 35 km marxa, que s’uneix a l’or aconseguit per Miguel Ángel López minuts abans en la mateixa distància.

«L’actuació a Eugene em dona una força afegida per poder lluitar per una medalla que es va escapar allà i que premiï una temporada que es va iniciar complicada per diferents problemes que em van fer no estar al millor nivell al principi, però que ja estan oblidats per competir al màxim», havia assegurat Raquel abans de la cursa. I a fe que ha sigut així.

Ritme constant

La de Mollet del Vallès ha fet una carrera esplèndida en la matinal de Munic i només s’ha vist superada per la grega Antigoni Ntrismpioti, segona del rànquing continental i que ha demostrat la seva condició de favorita en la cursa pel circuit urbà d’Odensplatz, en ple centre de Munic.

La grega, secundada sempre per Raquel González, ha portat un ritme constant a l’espera de la seva oportunitat per atrapar al quilòmetre 18 l’hongaresa Viktoria Madarasz, que ha volgut allargar la cursa fins que han començat a fallar-li les forces i ha cedit el liderat de la prova.

Notícies relacionades

Raquel González, que fa menys d’un mes va ser cinquena en els 35 km del Mundial d’Eugene (Estats Units), just un lloc darrere de Ntrismpioti, ha demostrat el bon moment esportiu que passa per completar una carrera perfecta en què ha sabut tenir ofici per penjar-se la seva primera medalla absoluta a nivell internacional.

L’atleta del FC Barcelona, de 32 anys i entrenada per José Antonio Quintana, ha celebrat amb joia i els braços en alt la seva arribada a la meta amb la bandera espanyola que ha agafat uns metres abans de travessar la línia d’arribada.

Temes:

Atletisme