Optimisme blaugrana

Laporta insisteix: «No hi haurà problemes per inscriure tots els jugadors»

«El món del futbol torna a mirar el Barça», sentencia el president

Laporta insisteix: «No hi haurà problemes per inscriure tots els jugadors»

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha insistit aquest diumenge durant l’habitual reunió amb els penyistes, abans de la disputa del trofeu Joan Gamper, que l’entitat blaugrana «no tindrà cap problema» per inscriure tots els jugadors fitxats i estan «en el bon camí» per a fer-ho.

En una al·locució, el dirigent ha dit que el club treballa i està «treballant intensament» perquè el Barça torni a ser «una referència mundial». «Hem treballat per trobar solucions per revertir la difícil situació econòmica, per controlar la despesa, reduir la massa salarial i generar nous ingressos, com noves esponsoritzacions que han anat millorant la situació i el finançament del club, i alhora ens ha permès construir un equip molt competitiu que ens torna la il·lusió», ha recordat.

Malgrat això, Laporta ha recalcat que el Barcelona serà sempre un club dels socis i sòcies i que no es convertirà mai en una societat anònima esportiva.

«El Barça és propietat dels seus socis i sòcies. Assumeixo aquest compromís, el Barça sempre serà propietat dels socis i sòcies. Sempre serà vostre», ha dit.

Laporta ha aprofitat l’ocasió per referir-se a les diferents palanques econòmiques activades per reflotar l’economia del club: «Hem decidit les operacions que veiem més beneficioses per al club. Som un club independent que pot prendre totes les decisions necessàries per progressar i mirar cap endavant, sense interferències externes.»

Notícies relacionades

A més, s’ha referit a «tots aquells que preveien mals auguris» per al club blaugrana perquè «no van calibrar la força del Barça i la importància de la marca Barça».

«No els vam fer cas i ens dediquem a treballar per tornar a ser una referència en el món del futbol. El món del futbol torna a mirar el Barça. La gira dels Estats Units ens ho ha demostrat i ens ha anat molt bé. Tornem a creure que podem guanyar i tornar a il·lusionar», ha dit.