SEGONA DIVISIÓ

Jandro Orellana, fitxatge estel·lar del FC Andorra

L’exjugador del Barça ha firmat contracte fins al 2025 amb l’equip que lidera Eder Sarabia

Jandro Orellana, fitxatge estel·lar del FC Andorra

@JandroOrellana6

1
Es llegeix en minuts

Un altre fitxatge del FC Andorra amb passat blaugrana. Jandro Orellana, migcampista de 21 anys, firma fins al 2025 amb els del Principat després de vuit temporades aBarça.

Eder Sarabia aconsegueix els serveis d’un jugador important i un bon palmarès en les categories inferiors de la selecció espanyola i també del club blaugrana. El de Gavà va acabar contracte amb el Barça B i va quedar lliure després de jugar 23 partits el curs passat a la Primera RFEF a les ordres de Sergi Barjuan. Va repartir quatre assistències i va veure quatre grogues en 1.504 minuts.

Notícies relacionades

En el seu breu currículum esportiu consta un títol de campió d’Europa sub-17 amb Espanya a Croàcia i una Youth League, la Champions juvenil, amb el Barça. Amb el primer equip del Barça va arribar a debutar en un amistós a Sydney contra l’A-League All Stars. Va entrar al terreny de joc en el minut 79 i Xavi Hernández li va donar l’alternativa.

Jandro Orellana ha sigut internacional en categories inferiors amb Espanya des de la sub-15 fins a la sub-19 i va disputar fins a dos ‘play-off’ d’ascens amb el segon equip blaugrana. Quique Setién quan va ser entrenador del Barça, amb Eder Sarabia de segon, el va convocar amb el primer equip en un partit de la UEFA Champions League contra el Bayern Munic. El jove migcampista tornarà a coincidir amb Dani Morer i Martí Vilà. Els tres van ser campions de la Youth League del 2018 amb el Barça juvenil. Aquest el sisè fitxatge dels d’Eder Sarabia.