Commoció en l’esport

El missatge d’Alexia després de la seva greu lesió: «Mai he estat més de cinc dies sense tocar una pilota»

  • La centrecampista blaugrana agraeix tots els missatges de suport rebuts i assegura que «comença una nova etapa».

El missatge d’Alexia després de la seva greu lesió: «Mai he estat més de cinc dies sense tocar una pilota»

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dia després de patir la greu lesió que l’ha deixat fora de l’Eurocopa, Alexia Putellas va reflexionar a les seves xarxes socials sobre el dolor que li produeix aquest contratemps que la mantindrà fora dels terrenys de joc fins al 2023.

«No sé com començar a escriure aquestes línies. Miro la foto i veig com de ràpid pot canviar tot en un suport o un segon, però el primer que m’ha confirmat aquesta situació és l’amor real i pur que sento cap aquest esport. Podria culpar-lo de per què ara, per què a un dia que comencés l’Eurocopa que tant temps porto desitjant i treballant, però no ho faig. Sento que he sigut una privilegiada durant molt temps. Només em neix agraïment per tota aquesta felicitat diària tan difícil d’aconseguir per a qualsevol persona. Em vaig adonar fa molt temps i puc dir que vaig disfrutar tot el camí fins a dia d’avui», comença escrivint en el seu compte d’Instagram.

«La meva passió»

Notícies relacionades

«Ara comença una nova etapa. Des que tinc ús de raó, no he estat mai més de cinc dies sense tocar una pilota, entrenar o competir. Era i és la meva passió i serà tot un repte aquest procés però confio a recuperar-me, reprendre el camí i acabar el que vaig començar», continua l’estrella de la selecció, que recolzarà l’equip en el primer partit del campionat davant de Finlàndia.

«Sens dubte, seré una aficionada més durant un temps i viuré, cridaré i vibraré amb tots els moments des de la grada. Companyes, estic amb vosaltres i amb confiança plena. Sé el que sou capaces de fer cada dia i de com en sou de poderoses. Creieu-ho i endavant. Agraeixo absolutament tots els missatges i detalls que he rebut. Moltes gràcies de cor», conclou la blaugrana.