Baixa fins al 2023

¿Què és una entorsis de genoll, la lesió d’Alexia Putellas?

La guanyadora de la Pilota d’Or i el premi The Best es perdrà l’Eurocopa d’Anglaterra

¿Què és una entorsis de genoll, la lesió d’Alexia Putellas?

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La migcampista Alexia Putellas serà baixa d’última hora per a l’Eurocopa d’Anglaterra al patir una lesió al genoll esquerre durant la sessió d’entrenament de dimarts. La jugadora del FC Barcelona, de 24 anys, estarà uns quants mesos de baixa, per la qual cosa la tornada als terrenys de joc no tindrà lloc fins a l’any que ve.

Quant a l’Europeu, s’ha de recordar que es disputarà des d’aquest dimecres 6 de juliol fins al 31 de juliol, sent Espanya una de les seleccions favorites. Malgrat això, les baixes clau de Jennifer Hermoso i ara Putellas deixen tocat un conjunt que debutarà el divendres 8 de juliol contra Finlàndia.

El pitjor pronòstic

Tal com va informar la Reial Federació Espanyola de Futbol, la guanyadora de la Pilota d’Or 2021 va patir una entorsis del genoll esquerre durant la sessió d’entrenament de dimarts. Aquesta lesió consisteix en un esquinç d’un o diversos lligaments. Així mateix, el mal en aquest teixit pot ser total o parcial.

En el cas de Putellas, després s’ha confirmat que la jugadora pateix una ruptura del lligament encreuat anterior. Així doncs, tot i que al principi encara hi havia esperances que tornés abans d’acabar-se l’Eurocopa, la confirmació de la ruptura descarta la migcampista per al que queda d’any.

Sarriegi, la substituta

Notícies relacionades

Per substituir la jugadora de Mollet del Vallés, la selecció espanyola s’ha posat en contacte amb Amaiur Sarriegi, davantera de la Reial Societat. Es pot recordar que les llistes de jugadores tenen un marge de modificació fins a 24 hores abans del començament de la competició continental.

Les baixes de Jennifer Hermoso el mes passat i Alexia Putellas a última hora han convertit la preparació per a l’Eurocopa en un cúmul de males notícies. Tanmateix, el conjunt entrenat per Jorge Vilda segueix sent un dels favorits abans del seu debut de divendres contra la selecció finlandesa.