PER UNA TEMPORADA

Carlos Ortiz renova amb el Barça de futbol sala fins al 2023

El veterà tanca blaugrana, de 38 anys, es quedarà un any més

Carlos Ortiz renova amb el Barça de futbol sala fins al 2023
1
Es llegeix en minuts

Carlos Ortiz es quedarà un any més al Barça, fins als 39 anys. Després de la seva primera temporada al club català, el veterà jugador madrileny ha decidit quedar-se després d’un fantàstic any, havent guanyat la Copa d’Espanya, la Supercopa d’Espanya, la Champions i la Lliga.

El tanca de l’equip ha disputat 39 dels 50 partits d’aquesta temporada i ha sigut un jugador clau per a Jesús Velasco. «He encaixat molt bé al vestidor, el grup humà és espectacular i tenia moltes ganes de seguir un any més i de demostrar-me a mi mateix i a tothom que puc continuar donant un bon nivell i ajudar el club a continuar guanyant títols», assegura Ortiz després de la seva primera temporada com a culer.

Notícies relacionades

A l’octubre farà 39 anys i prefereix no posar-se límits quant a la seva continuïtat als terrenys de joc. «No em plantejo el futur, aquesta temporada m’ha anat bé així. Em vaig proposar disfrutar de cada partit, cada entrenament i cada viatge com si fossin els últims i el meu cap ho ha agraït, perquè he estat centrat en el que tocava».

Després del Mundial i Eurocopa, va deixar la selecció espanyola després de ser el jugador amb més internacionalitats (215 partits). «Em vull centrar en el club després d’haver deixat la selecció, i crec que físicament agrairé els moments de recuperació». Amb el cap posat en el Barça, continuarà disfrutant una temporada més al conjunt blaugrana.

Temes:

Futbol sala