ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta: «Hi va haver una confusió amb Busquets, ja està tot resolt»

Laporta: «Hi va haver una confusió amb Busquets, ja està tot resolt»

Jorge Guerrero / AFP

1
Es llegeix en minuts

El president del Barcelona, Joan Laporta, va dir aquest dimarts que «ja està tot solucionat» amb un dels capitans, Sergio Busquets, després que el jugador demanés conèixer la situació de la seva renovació per mitjà del contacte directe amb la directiva del club i no a través de la premsa.

La setmana passada van saltar les alarmes al Barcelona després de les declaracions d’un dels seus capitans, Busquets, durant la concentració de la selecció espanyola a Ginebra.

Notícies relacionades

El jugador va ser preguntat pels rumors d’una possible rebaixa de sou o sobre la seva renovació, i va respondre: «He sentit que s’estan dient moltes coses, però no ha passat ni una cosa ni l’altra, m’agradaria que m’ho diguessin a mi i no assabentar-me’n per la premsa. Sempre estic disposat a ajudar i donar el màxim de mi aquí i al meu equip».

Laporta va aclarir aquest dimarts, durant l’acte de presentació del nou acord entre el Barcelona i l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), que tot va ser «una confusió» i ja va parlar amb el centrecampista per aclarir la situació.