EL DESENLLAÇ DEL DAKAR 2022

Sainz, content amb la seva actuació al Dakar: «Hem tingut ritme»

El pilot madrileny lamenta els problemes «de joventut» que va tenir el seu innovador Audi en la primera setmana i ja pensa en el 2023

Sainz, content amb la seva actuació al Dakar: «Hem tingut ritme»
1
Es llegeix en minuts

L’espanyol Carlos Sainz (Audi) va lamentar els problemes «de joventut» que va patir l’innovador vehicle híbrid de la marca alemanya en «la primera setmana» del Dakar, però al final de la prova es va mostrar «content» de la segona meitat de competició, en la qual van agafar «ritme».

«Independentment de guanyar etapes o no, l’important és veure el ritme del cotxe en general i jo crec que n’hem tingut», va assegurar després de finalitzar la dotzena i última etapa disputada aquest divendres entre Bisha i Jiddah (Aràbia Saudita).

«La primera setmana vam tenir algun problema de joventut, de no haver pogut rodar amb el cotxe en carrera abans, però es van anar solucionant a poc a poc i aquesta segona setmana ha sigut molt millor. Estic content d’aquesta segona setmana», va ampliar.

Després d’acabar, tant Sainz com Audi pensen ja en el 2023, any en què esperen lluitar pel títol.

Notícies relacionades

«Cal millorar-ne una sèrie de coses. L’equip ja ho sap i està pensant en això. Des d’ara mateix, hem de preparar el millor possible el Dakar de l’any que ve», va comentar.

«En dunes hem anat francament bé. El cotxe s’ha defensat bé en totes les circumstàncies i terrenys. Jo crec que hem d'estar satisfets de la primera aparició del cotxe», va analitzar sobre el rendiment del vehicle.