CANVI DE LATERAL ESQUERRE

Reguilón substitueix Gayá, que deixa la selecció per lesió

Reguilón substitueix Gayá, que deixa la selecció per lesió

@SeFutbol

1
Es llegeix en minuts

Gerard Moreno es va lesionar i va abandonar la concentració de la selecció espanyola. Però Luis Enrique va decidir no trucar a cap davanter. Ara, en canvi, sí que ha trucat a Sergio Reguilón, el lateral esquerre del Tottenham, per suplir José Luis Gayá, que va tenir unes molèsties musculars al duel contra Geòrgia (4-0).

Reguilón ja s’ha unit a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas per viatjar demà a Pristina, on s’enfrontarà dimecres a Kosovo. Luis Enrique havia donat descans a Jordi Alba, el lateral esquerre titular d’Espanya. Per això, ha trucat d’urgència al defensa del Tottenham.

De tornada a València «per precaució»

Notícies relacionades

El capità del València va ser sotmès a diverses proves mèdiques per verificar l’abast dels problemes al soli. Però Luis Enrique no ha volgut córrer riscos amb Gayà i per això la federació ha decidit, «com a mesura de precaució», que torni a Mestalla per evitar problemes.

Gayà, que no va poder acabar el duel contra Geòrgia, retorna a València i es confirmen els pitjors presagis que ja va anunciar el mateix Luis Enrique. «La pena han sigut les molèsties i les lesions, i aquesta és la notícia dolenta del partit. La lesió de Gayà no fa bona pinta», va assegurar el tècnic asturià.