Abans de les revelacions d’‘El Confidencial’

El Reial Madrid fa d’altaveu a la tesi del xantatge a Florentino Pérez per ocultar els àudios

Onda Cero va informar d’una maniobra per destruir les gravacions a canvi de deu milions

El club assenyala Abellán però el periodista nega la seva implicació

Archivo - Florentino Pérez, presidente del Real Madrid, durante un acto

Archivo - Florentino Pérez, presidente del Real Madrid, durante un acto / Irina R. H. / AFP7 / Europa Pres (europa press)

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid ha difós aquest dijous un tuit que resumeix una informació del programa ‘El Transistor de Onda Cero’ que revela l’existència d’un xantatge per fer desaparèixer les cintes gravades a Florentino Pérez a canvi de deu milions d’euros.

Segons l’esmentada informació les converses distribuïdes aquesta setmana per El Confidencial i que el club atribueix a «converses gravades clandestinament pel Sr. José Antonio Abellán», van tenir un capítol previ. El tuit difós pel Reial Madrid és el següent:

«‘El Transistor de Onda Cero’ revela que Abellán va tenir el 2011 una reunió amb el vicepresident de l’RM, Eduardo Fernández de Blas, al restaurant Combarro, en la qual li va fer xantatge demanant 10 milions de € per fer desaparèixer els àudios gravats de manera il·lícita i manipulada».

Notícies relacionades

Per la seva part, el periodista José Antonio Abellán, en una entrevista al programa televisiu ‘Onze’ a Esport3, va jurar que mai ha intentat vendre aquests àudios a ningú i que ell no ha filtrat aquestes converses.

En el capítol d’avui publicat per ‘El Confidencial’, Florentino Pérez carrega contra la Quinta del Buitre i també dissecciona el panorama espanyol de la premsa esportiva.

Temes:

Reial Madrid