Tots dos treballen a l’entitat

Florentino Pérez: «Raúl i Casillas són les dues grans estafes del Reial Madrid»

‘El Confidencial’ publica uns àudios del 2006 del president del club blanc

Florentino Pérez: «Raúl i Casillas són les dues grans estafes del Reial Madrid»

EFE / J-C. BOTT / DPA / A. GEBERT / EFE / P. POWELL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Les dues grans estafes del Madrid són primer Raúl i segon Casillas». Aquestes 12 paraules van ser pronunciades per Florentino Pérez el 2006, segons proven uns àudios del 2006 publicats per ‘El Confidencial’. En aquesta gravació de fa 15 anys, el president –llavors i ara– del Reial Madrid carrega contra dues de les llegendes blanques. Totes dues, a més, formen part de l’actual organigrama de l’equip merengue: el davanter entrena el filial blanc i l’exporter és vicepresident executiu de la Fundació.

«Casillas no és porter per al Reial Madrid, què vols que et digui. No ho és. És que no ho ha sigut mai. Ha sigut la gran fallada que hem tingut. El que passa és que tens els que l’adoren, l’estimen, parlen amb ell, jo què sé. El defensen tant... Bé, és una de les grans estafes, i la segona és Raúl», argumenta Florentino en els àudios publicats.

Al punta –segon màxim golejador històric del club i el futbolista que més vegades ha vestit la samarreta blanca– l’ataca amb una duresa especial. «És dolent, es creu que el Madrid és seu», remarca.

Notícies relacionades

Pérez ataca a tort i a dret. «Els jugadors són molt egoistes, no s’hi pot comptar per a res, i qui hi compti s’equivoca. Et deixen tirat, és una tonteria. Jo tinc un concepte dels jugadors horrible», se l’escolta. Sobre Ronaldo Nazário afirma que és un «penques», tot i que de Zidane i Beckham diu que són tios «magnífics».

Florentino va deixar el càrrec de president en aquella època, però hi va tornar més tard i encara segueix al capdavant del club.