Segona Divisió

L’Espanyol ensopega amb el Tenerife i ajorna el títol fins a l’última jornada

• L’empat periquito (1-1) combinat amb el triomf del Mallorca deixa el campió pendent de la jornada final

• El Girona espera reforçar aquest dilluns la seva posició de ‘play-off’ i el Sabadell es juga la vida a la Creu Alta.

DEPORTES  RCD ESPANYOL TENERIFE FOTOGRAFIA LALIGA

DEPORTES RCD ESPANYOL TENERIFE FOTOGRAFIA LALIGA / David Ramirez

1

L’Espanyol no va poder celebrar el títol a Cornellà. Després de segellar l’ascens a La Romareda venia de gust tancar el curs amb una victòria a casa que certifiqués el liderat. Va faltar un gol per aconseguir l’objectiu. L’empat amb el Tenerife (1-1) combinat amb el triomf del Mallorca amb remuntada inclosa contra el Saragossa (2-1) deixa el campió pendent de l’última jornada.

Un golàs de Lago Junior en l’últim sospir del partit a Palma va evitar la victòria dels periquitos, que ja van començar perdent als cinc minuts. El lateral esquerrà Pomares va batre Diego López amb un xut preciós amb l’exterior. L’equip de Vicente Moreno va estar espès durant la primera meitat, però va millorar després del descans.

RDT, tornada i gol

Dimata va topar amb el travesser (m. 48) i Raúl de Tomás va empatar amb un magnífic xut (m. 61) en el seu retorn després de superar la Covid. Va ser suplent i amb prou feines portava dos minuts sobre el camp quan va connectar la rematada que va evitar la derrota.

Darder va veure la vermella en el temps afegit i l’Espanyol es va quedar a les portes del triomf. El campió de Segona es decidirà en l’últim episodi. Els periquitos, amb un punt més, visitaran l’Alcorcón i el Mallorca, la Ponferradina

Drama vallesà

La penúltima jornada es completarà aquest dilluns amb nou partits en horari unificat (21.00 h.). El Girona rep l’Alcorcón amb l’objectiu de sumar la setena victòria consecutiva i reforçar el seu lloc de ‘play-off’.

Per baix, el Sabadell esgotarà les últimes opcions en un duel decisiu a la Nova Creu Alta davant la Ponferradina. Als vallesans només els val guanyar si no volen baixar de forma matemàtica a la Primera RFEF. Fins i tot una victòria podria ser insuficient si l’Alcorcón puntua a Montilivi o el Logronyo guanya a Almeria.