Segona Divisió

Un Espanyol enorme fa ballar el Logronyo amb 3 gols en 4 minuts

  • L’equip periquito es deslliga a Cornellà amb una gran actuació malgrat la baixa d’última hora de Raúl de Tomás per unes molèsties al genoll (4-0)

  • Puado, Embarba, Pedrosa i Dimata firmen el triomf dels blanc-i-blaus, que es col·loquen segons a l’espera del que faci aquest diumenge l’Almeria

  • El porter Mackay evita la derrota del Sabadell a la Creu Alta davant el Sporting (1-1). 

Un Espanyol enorme fa ballar el Logronyo amb 3 gols en 4 minuts
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Gens com una golejada per tallar d’arrel qualsevol indici de crisi. L’Espanyol, que portava tres empats consecutius i només dos triomfs en les últimes vuit jornades, necessitava donar un cop sobre la taula. Ho va aconseguir aquest dissabte a Cornellà davant un Logronyo aclaparat sense pietat (4-0).

Amb tres gols en quatre minuts, l’equip periquito es va fer gran en un dia afortunat després de l’empat del Mallorca i la derrota del Leganés. L’Espanyol és ara segon a tres punts dels balears i dos per sobre de l’Almeria, que visita aquest diumenge a la Ponferradina.

L’absència d’RDT

Vicente Moreno va mantenir el secretisme en la seva convocatòria fins a una hora i mitja abans del duel. Alguna cosa succeïa i no eren bones notícies. Raúl de Tomás es perdia el xoc per unes molèsties al genoll que no l’haurien d’apartar dels pròxims duels, començant pel pols davant el Castelló de la següent jornada. No era la millor manera d’afrontar una cita decisiva però l’equip es va deixar anar i va resoldre l’envit per la via ràpida.  

Pedrosa, Dimata i Javi Puado ja van avisar abans que caigués el primer gol, firmat pel punta del planter amb un cop de cap. Sense temps per reaccionar i ja sense David López en el camp per una contusió, Embarba va posar el 2-0 després d’un cop de taló preciós de Melendo i Pedrosa va ampliar encara més l’avantatge segons després. Dimata va arrodonir el triomf en una segona part sense història. Les penes es van esfumar i l’Espanyol va viure una nit feliç en el seu dur camí cap a un ascens innegociable. 

ESPANYOL, 4; LOGRONYO, 0 Espanyol: Diego López; Óscar Gil, David López, Cabrera, Pedrosa; Embarba, Darder, Keidi Bare, Melendo; Javi Puado, Dimata. Tècnic: Vicente Moreno. Canvis: Calero per David López (m. 23); Dídac Vilà per Pedrosa (m. 46); Wu Lei per Dimata (m. 71); Nico Melamed per Melendo (m. 71); Fran Mérida per Darder (m. 76).

Logronyès: Miño; Iago López, Álex Pérez, Bobadilla, Iñaki Saenz; Medina, Sierra, Andy, Paulino; David González, Nano Mesa. Tècnic: Sergio Rodríguez. Canvis: Bogusz per Medina (m. 53); Petcoff per Nano Mesa (m. 54); Leonardo Ruiz per David González (m. 64); Zelu per Andy (m. 75); Rubén Martínez per Paulino (m. 75).

Gols: 1-0 (m. 22), Puado remata de cap un centre d’Embarba ; 2-0 (m. 25), Embarba, després d’un cop de taló de Melendo; 3-0 (m. 26), Pedrosa, de fort xut amb l’esquerra; 4-0 (m. 69), Dimata, a plaer. 

Taules a la Creu Alta

Notícies relacionades

El Sabadell, mentrestant, va sumar el seu setè empat seguit a casa davant un Sporting que va topar amb el meta Ian Mackay (1-1). Els vallesans es van avançar amb un clar penal convertit per Stoichkov (m. 21), però el quadro de David Gallego va equilibrar el pols (m. 54) gràcies al seu golejador Djuka, que ja suma 20 gols en el campionat.

El bloc d’Hidalgo segueix en zona de descens i podria acabar últim la jornada si l’Albacete venç demà el Cartagena.  

Temes:

Espanyol