DEBACLE DE L’EIBAR CONTRA UN SEGONA B (3-1)

Esnáider, el gen golejador que fica el Navalcarnero a vuitens de la Copa

  • Dos gols del fill de Juan Eduardo Esnáider permeten al club madrileny, de Segona B, remuntar al conjunt armer i colar-se entre els 16 millors del torneig

Esnáider, el gen golejador que fica el Navalcarnero a vuitens de la Copa
2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Vint anys després que el seu pare guanyés la seva tercera Copa del Rei, el cognom Esnáider torna a ser protagonista a laCopa del Rei. Juan Esnáider, fill de l’inoblidable Juan Eduardo Esnáider, ha marcat aquest diumenge dos dels gols amb què el Navalcarnero, de Segona B, ha aconseguit l’heroïcitat de colar-se a vuitens, entre els 16 millors, de la Copa del Rei.

Davanter com el seu pare, Juan Esnáider, de 28 anys, té difícil acostar-se als èxits del pare (entre altres títols, les Copes del Rei de 1993, 1994 i 2001 i la Recopa de 1995, la del gol de Nayim). La carrera de tots dos inclou infinitat de clubs, tot i que els del fill de molta menor categoria: format als planters de Madrid i Vila-real, ha passat per Majadahonda, Las Rozas, Saragossa, Osca, Toledo, Laussane, Mèrida i Tudelano.

Amb públic a les grades

No obstant, també el fill ha tingut la seva tarda de glòria a l’encapçalar aquest dissabte l’homenada del Navalcarnero. L’Eibar es va avançar al marcador amb un primerenc gol de Muto, però la calor de l’afició (la Comunitat de Madrid permet fins a 3.000 aficionats a les grades en aquesta competició) va impulsar una de remuntada que ja és història de la Copa.

El Navalcarnero va empatar de penal a la primera meitat, però l’èxtasi va arribar a la segona. I va ser Esnáider el gran artífex de la reacció, amb dos gols de davanter centre, de nou pur, que podria haver firmat el seu pare. El primer, avançant-se al porter per cabotejar un centre des de la dreta. I el segon, exactament des del mateix lloc, a la frontal de l’àrea petita, aquesta vegada llançant-se a terra per empènyer a la xarxa un centre des de l’esquerra.

Notícies relacionades

«Competim a tots els partits, disfrutem, tenim un gran grup i tot això es nota al camp. El sacrifici té el seu premi», ha relatat el protagonista de la tarda a la cadena SER. No es va oblidar dels que van fer possible que el partit es disputés al Municipal Mariano González: «Agraïm la gent que va venir a retirar la neu. Des de dimecres vam ser un dels pocs equips de Madrid que es va poder entrenar bé».

El meu pare estarà a la platja

Segurament el davanter acabava d’anotar les dues dianes més importants de la seva carrera (a l’espera del que pugui succeir a vuitens). «En el segon gol se’m va pujar el bessó. Em quedo amb el primer, m’encanta rematar de cap», ha declarat Esnáider fill, el pare del qual ha d’estar avui orgullós: «El meu pare és a l’Argentina, disfrutant de la platja, prenent el sol. Ara em trucarà i segur que estarà content».

Temes:

Copa del Rei