Drama en el Barça de futbol sala

Sergio Lozano es trenca el genoll per tercera vegada: «Ara ho veig tot negre»

  • El capità blaugrana confirma la greu lesió i assegura que estarà «uns mesos de baixa»

  • L’equip va superar divendres el Pristhina a la Champions, però va perdre a una de les seves estrelles

  • El tècnic Andreu Plaza va valorar entre llàgrimes el drama d’un jugador molt estimat pels culers

Sergio Lozano es trenca el genoll per tercera vegada: «Ara ho veig tot negre»
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El Barça es va imposar divendres al Prishtina kosovar a la Lliga de Campions (9-2) de futbol sala, però aquest triomf va ser el de menys. El partit va venir acompanyat d’una nova desgràcia per al capità Sergio Lozano, que va tornar a patir una greu lesió. La jugada tenia ja molt mala pinta, alguns companys parlaven de ruptura de lligaments encreuats i aquest mateix dissabte l’ala va confirmar el desastre.

«A l’espera de la ressonància magnètica de dilluns tot apunta que estaré uns mesos fora, és una cosa difícil d’explicar i difícil d’entendre, em trobava en el millor moment després de les operacions. Com vaig dir, el meu millor premi és tornar a sentir-me així, però desgraciadament sembla que quan torno a disfrutar jugant al que més estimo, ¡em torno a trencar el genoll!», va comentar el capità blaugrana. 

És la tercera vegada que Lozano pateix un contratemps similar en la seva carrera. L’anterior va ocórrer el 2016, quan va ser operat de la ruptura total del lligament encreuat anterior del genoll dret i va estar sis mesos de baixa. Més recentment, va patir una ruptura del bíceps femoral que el va obligar a recuperar-se durant el període de confinament de la primavera del 2020. 

«Ara mateix ho veig tot negre i fins i tot penses coses de què potser te’n puguis penedir, però també em conec i quan passin uns dies i tot torni a la calma tinc clar que tornaré a enfocar-me i posar tot el meu esforç en recuperar-me al 100%», va indicar Lozano. 

La seva lesió va provar com un tro entre els seus companys. «Al vestidor no hi havia paraules en el descans. Tothom estava en silenci. Ho tornarà a superar, és molt fort», va apuntar Esquerdinha.

Notícies relacionades

El més afectat era el seu entrenador, Andreu Plaza. «És molt dur. És un noi que disfruta molt jugant. És molt injust. Ja ha superat altres lesions i desgràcies, s’ha de ser Superman per ser així», va apuntar el tècnic entre llàgrimes.

Lozano, que va ser inclòs aquesta setmana entre els 10 aspirants a millor jugador del món, va agrair els missatges d’ànim que ha rebut a les xarxes. «Realment em sento molt estimat. És un tremend orgull que siguis de l’equip que siguis, sempre tingueu unes paraules boniques per a mi», va concloure el capità.

Temes:

Futbol sala