SARAGOSSA 2 - GIRONA 2

Descompte de malson per al Girona

Els de Francisco es deixen igualar a Saragossa un 0-2 en els quatre minuts d'afegit després d'una solvent actuació a La Romareda

syla

syla

2
Carles Rosell

Aquest Girona competeix com un animal, defensa al límit i a més, és efectiu. Aquests ingredients, preparats amb l’estat de forma de Sylla i una mica de sort van estar a punt de donar la victòria a Saragossa. Només va faltar experiència i ofici per evitar que els aragonesos igualessin un 0-2 en dos minuts a l’afegit. L’equip va estar a punt de sumar tres punts d’or en un exercici gairebé impecable de solidesa defensiva i efectivitat però al final el temps de descompte, i amb tres nois del filial sobre la gespa, dos gols de Nárvaez ho van evitar. El primer va ser protestat pels jugadors gironins per un fora de joc posicional claríssim, que ni l’àrbitre ni el VAR van voler veure.

El partit va començar mogut. El ritme no es va aturar en una primera part de gaires alternatives. La velocitat de Sylla era una arma per al Girona que també ho va intentar de la mà de Terrats amb un tret llunyà que va aturar Cristian Álvarez. La rèplica local va ser encara més perillosa. El xut de fora de l’àrea de Bermejo el va repel·lir el pal en una altra ocasió dels de Rubén Baraja. El joc alegre i les contínues arribades dels dos equips van trobar premi per al Girona. El va trobar Sylla, qui si no, amb una fantàstica rematada de cap a centre, igual de fantàstic, d’Aday amb la cama dreta.

El gol del Girona va ferir un Saragossa al qual van entrar les presses. Els aragonesos van xocar una vegada i una altra amb la seguretat de Bernardo i Bueno, que van aguantar bé l’equip des de darrere. Els de Francisco van arribar al descans amb un botí espectacular.

A la represa Valery va entrar per Aday i la jugada no podia haver sortit millor. El Girona tornava a trepitjar àrea rival sobretot al contraatac. Així, de nou Sylla, immens, va trencar la defensa guanyant per cames el seu marcador i des de la banda dreta va enviar un centre al cor de la petita. Allà, Valery, entrant des de darrere, va fer el 0-2.

El Girona va donar entrada als del filial Monjonell i Jandro. Tenia el partit guanyat, però en el descompte dos gols de Narváez ho van fer tot malbé per als gironins.

SARAGOSSA: Cristian Álvarez, Tejero, Nieto, Atienza (m.6, Francés), Guitián, Igbekieme (m.58, Javi Ros), Francho, Zanimacchia (m.58, Toro Fernández), Narváez, Bermejo (m.85, Larrazabal) i Chavarría.

GIRONA: Juan Carlos, Calavera, Luna, Bernardo, Bueno, Gumbau (m.82, Monjonell), Terrats (m.87, Pablo Víctor), Aday (m.46, Valery), Bustos (m.69, Pablo Moreno), Bárcenas i Sylla (m.87, Jandro Sánchez).

GOLS: 0-1, m.27, Sylla; 1-1, m.54, Valery; 1-2, m.92, Narváez; 2.2, m.95, Narváez.

ÀRBITRE: Hernández Maeso (Comitè Extremeny). VAR: Bikandi Garrido (Comitè Basc). Va amonestar Gumbau (Girona).

ESTADI: La Romareda. Sense públic.