LES REFLEXIONS DE PEP

Guardiola: «La baixa de Ramos és molt important. Té una carrera impecable»

El tècnic del City demana la màxima concentració i diu que el seu equip està llest per batre de nou el Madrid

Pep revela que el central Eric Garcia, pretès pel Barça, no vol renovar el seu contracte amb el club anglès

segea53952291 filed   12 march 2019  england  manchester  manchester city 200702141450

segea53952291 filed 12 march 2019 england manchester manchester city 200702141450 / Ina Fassbender dpa

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Pep Guardiola afronta aquest divendres la tornada dels vuitens de la Champions davant el Madrid. Després de l’1-2 aconseguit al Bernabéu el passat 26 de febrer, el quadro anglès és el favorit per passar a quarts i jugar-se el títol en el format exprés que tindrà lloc a Lisboa

«Tinc la sensació que estem preparats per al partit. Volem guanyar la Champions i per a això cal batre equips com el Madrid», ha assegurat l’extècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia al duel. Pep ha restat importància al seu passat culer a l’hora de viure aquests partits. «No significa res especial, sincerament. No per jugar davant el Madrid o no seré més del Barcelona. És part del que soc. No m’enfoco en aquests aspectes».

Errors decisius

En la seva etapa germànica, el tècnic va cedir en tres semifinals davant equips espanyols (Madrid, Barça i Atlètic). Ara té una bona oportunitat per tombar un dels favorits. Per a això serà clau no fer concessions a l’equip blanc. «Hi ha gols que podríem haver evitat. Cometre errors en aquesta competició et perjudica molt. Anys enrere hem comès aquests errors i ho sabem. Si volem arribar lluny a la Champions, hem de millorar en aquest aspecte».

Pep ha confirmat que el central Eric Garcia, que sona per al Barça, no vol prolongar el seu contracte amb el City. «Li queda un any, però ja ens ha dit que no vol renovar. Així que suposem que voldrà jugar en un altre lloc».

El preparador català ha defensat la seva idea, amb la qual espera arribar lluny en el torneig. «Volem jugar a la nostra manera i intentar guanyar el partit. Si després toca defensar, ho farem. Intentarem portar el partit on els puguem fer mal. Tant de bo puguem demostrar que Courtois està en un gran moment», ha assegurat Guardiola, que es va felicitar per la baixa del sancionat Ramos. «És molt important, té una carrera impecable».

Elogis a Benzema

Notícies relacionades

El xoc es disputarà sense públic pel coronavirus, una circumstància que ha lamentat el tècnic, que ha analitzat la situació amb esperit crític. «Tots els professionals trobem a faltar els espectadors. És una realitat. Ens hem hagut d’adaptar una mica i depenent de la salut de la gent tot tornarà. Haurà de ser segur per a tothom. És més important que els nens tornin a l’escola que no els espectadors als estadis».

Guardiola, finalment, va elogiar Benzema, però no va voler situar-lo a l’altura de Messi. «És extraordinari, boníssim. Des que era al Barcelona fins ara han sortit 20 jugadors amb la mateixa pregunta de si està al nivell de Messi. És un més en la llista», ha conclòs el míster català.