El Barça fa oficial un nou fitxatge brasiler: Gustavo Maia

El club blaugrana paga 4,5 milions per l'extrem brasiler, que no ha debutat encara amb el primer equip del São Paulo

20/03/2020 Gustavo Maia, en un partido con el Sao Paulo.

20/03/2020 Gustavo Maia, en un partido con el Sao Paulo. / @SaoPauloFC (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça continua explotant amb profusió el planter brasiler malgrat que, Neymar a part, no hagi sigut fructífer per al club. L’últim a arribar és Gustavo Maia, el fitxatge del qual s’ha fet oficial aquest dijous. El Barça paga 4,5 milions d’euros per aconseguir aquest extrem de 19 anys del São Paulo, que no ha arribat a jugar amb el primer equip. És la mateixa quantitat que va acabar donant al quadro paulista per Douglas, que era lateral suplent al club brasiler.

Notícies relacionades

Maia passarà del filial paulista al filial blaugrana. El Barça, que ja havia pagat un milió en una opció de compra, ha desemborsat els 3,5 milions restants. Maia, internacional sub-16 i sub-17 amb el Brasil, firma fins al juny del 2025 i tindrà una clàusula de 300 milions.

Aquest estiu arribarà també al club un altre brasiler, Matheus Fernandes. El centrecampista, traspassat al gener pel Palmeiras a canvi de set milions (més tres en variables), ha estat cedit des d’aleshores al Valladolid, on només ha jugat tres partits (en l’últim, amb prou feines cinc minuts).

Temes:

Barça