MIRA D'AVANÇAR LA SEVA SORTIDA

Arthur es nega a jugar més amb el Barça

El centrecampista brasiler no acudeix als tests PCR i es queda al seu país

Setién només li ha donat quatre minuts en els últims sis partits

jdomenech44259528 deportes  llegada a barcelona de arthur melo200718132541

jdomenech44259528 deportes llegada a barcelona de arthur melo200718132541

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Arthur ha decidit que no tornarà a jugar ni a entrenar més amb el Barça. El centrecampista brasiler ha aprofitat les minivacances per anar al seu país i no pensa de moment tornar a Barcelona, on aquest dilluns s’havia de sotmetre als tests de PCR al costat de la resta de la plantilla blaugrana. Així l’hi ha comunicat al club, que li ha reclamat que acabi la temporada.

La notícia, avançada pel diari Sport i que va poder confirmar aquest diari, deixa a Quique Setién sense una peça de recanvi més en una plantilla ja de per si talla de cara a la tornada de Champions en la qual, a les baixes per lesió, s’uneix també el fet que Sergio Busquets i Arturo Vidal tampoc podran jugar davant el Nàpols a l’estar sancionats. 

No compta per a Setién

Notícies relacionades

Des que va ser traspassat a la Juventus, Arthur no ha comptat en els plans del tècnic càntabre. Només li va donar quatre minuts contra el Celta de Vigo abans d’anar-se’n a Torí a firmar el seu contracte. Després, ja no va jugar ni contra l’Atlètic, ni el Vila-real, ni el Valladolid, ni l’Osasuna i no va entrar en la llista de convocats davant l’Alabès. Davant aquesta situació el jugador havia traslladat el club que volia avançar la seva sortida.