Associació del Futbol Argentí

L'emotiu vídeo de l'AFA que demana als ciutadans que es quedin a casa

El president de l'Argentina, Alberto Fernández, va anunciar aquest diumenge que l'aïllament es prolongarà fins a Setmana Santa

captura

captura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de l’Argentina, Alberto Fernández, va anunciar aquest diumenge que l’aïllament social, preventiu i obligatori que compleixen els ciutadans del seu país des del 20 de març, que havia d’acabar el pròxim dimarts, s’allargarà fins a finals de Setmana Santa.

«Estic segur que això té molt sentit i si ho continuem complint els resultats seran molt favorables», ha dit el mandatari davant la premsa a la residència presidencial de la localitat de Buenos Aires de Olivos, després d’haver mantingut, aquest dilluns, reunions amb experts mèdics i amb governadors provincials per avaluar la situació per l’epidèmia de coronavirus i analitzar noves mesures.

Per motivar els ciutadans que continuïn complint les mesures de quarantena, l’Associació de Futbol Argentí (AFA) ha compartit en les seves xarxes un emotiu vídeo que ràpidament s’ha viralitzat. «‘Nadie sale campeón solo’», comença el vídeo, que insta a la col·laboració. 

Notícies relacionades

«‘Hay médicos y policías que se exponen todos los días por si vos te lesionás’», pot llegir-se en un dels ‘frames’ en els quals comparen la població argentina amb un equip de futbol. 

El vídeo, que ja acumula més de 50.000 reproduccions a Youtube, és una recopilació d’imatges narrades amb un emotiu text.