REACCIONS

La mort de la filla de Luis Enrique commociona el món de l'esport, la cultura i la política

GRAF4727  MADRID  ESPANA   15 03 2019 - Luis Enrique  seleccionador espanol  ofrece una rueda de prensa este viernes para anunciar la convocatoria para los dos primeros partidos de la fase de clasificacion a la Eurocopa 2020  ante Noruega en Mestalla y Malta en Ta Qali  EFE Juan Carlos Hidalgo

GRAF4727 MADRID ESPANA 15 03 2019 - Luis Enrique seleccionador espanol ofrece una rueda de prensa este viernes para anunciar la convocatoria para los dos primeros partidos de la fase de clasificacion a la Eurocopa 2020 ante Noruega en Mestalla y Malta en Ta Qali EFE Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des delpresident del Govern en funcions, Pedro Sánchez, fins al tennista Rafa Nadal, passant pelBarça, i el Madrid, la Federació Espanyola de Futbol i el ministre de Cultura i Esport, en funcions, José Guirao: tots han volgut mostrar el seu suport a Luis Enrique per la pèrdua de la seva filla Xana, de 9 anys.

Nadal, des dels Estats Units, on participa en l’US Open, s’ha mostrat consternat per "la terrible notícia" i ha enviat des de la distància "molta força i ànims en aquests moments tan durs". També el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha expressat que "tots els barcelonistes" senten "molt la pèrdua de la Xana". Com Piqué, el defensa blaugrana, que ha expressat a les seves xarxes socials el seu afecte cap a Luis Enrique, el seu entrenador durant tres temporades: "Míster, ho sento en l’ànima. Descansa, Xana". 

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola, també s’ha unit a les mostres de condol: "No hi ha paraules, però ens tindràs sempre al teu costat". I Pau Gasol, un altre dels grans referents de l’esport espanyol, va voler enviar "molta força i suport" a l’exseleccionador i la seva família.

Notícies relacionades

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha enviat una "sentida abraçada" a l’exseleccionador, alhora que reconeix que "no hi ha paraules que puguin acompanyar aquest dolor". El seu ministre de Cultura i Esport, José Guirao, també ha enviat "una forta abraçada" a tota la família.

Reproduïm a continuació alguns dels missatges més destacats: