Luis Enrique deixa la selecció espanyola pel seu problema familiar; Robert Moreno el substitueix

El president de la RFEF, Luis Rubiales, ho ha anunciat en una roda de premsa aquest dimecres

136e0d56-5cb9-4165-bc75-3c9afe5c8ad3-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Elpresidentde la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha anunciat que Luis Enrique deixa de ser el seleccionador espanyol pels problemes familiars que el tenien apartat del combinat des del mes de març. Alhora, Rubiales ha comunicat que Robert Moreno, segon del tècnic asturià en la seva etapa al capdavant de la selecció, es fa càrrec de ‘La Roja’. 

“Luis Enrique ens ha comunicat que no continuarà com a seleccionador. He de donar-li les gràcies. S’ha portat amb la RFEF de manera ‘10’. No tenim el més mínim retret. Hem estat units amb ell. Sempre tindrà les portes de la RFEF obertes”, ha anunciat Rubiales en una roda de premsa acompanyat pel director esportiu de la Federació, José Francisco Molina, i el nou entrenador espanyol, Robert Moreno.

Els dirigents de la Federació han explicat que no s’han plantejat cap altra opció per al lloc i que Moreno continuarà com a seleccionador amb el mateix contracte que ja estava firmat (fins a l’Eurocopa del 2020). “Fa un any vam començar un projecte esportiu que va de forma formidable i volíem que seguís aquest projecte. Si firmàvem amb un altre seleccionador, el projecte canviava”, ha sentenciat Molina.

“Un dia agredolç”

Notícies relacionades

“Vull donar les gràcies per la confiança que dipositen en nosaltres. És un dia agredolç. Sempre somiava ser primer entrenador, però no esperava que fos d’aquesta manera. Treballarem provant de deixar a dalt de tot la fiena que va començar Luis Enrique”, ha proclamat el seleccionador espanyol número 56. El tècnic català ha explicat que el mateix Luis Enrique, que feia 11 mesos que era al càrrec, l’ha animat a agafar les regnes de l’equip espanyol: “Estava d’acord i ens ha recolzat. Per a mi això és el que m’ha animat a tirar cap endavant”.

Luis Enrique va arribar al càrrec de seleccionador el 9 de juliol del 2018, ocupant el buit deixat per Fernando Hierro, aposta provisional en el Mundial de Rússia després de l’acomiadament de Julen Lopetegui a dos dies del debut d’Espanya.