DOL AL FUTBOL ESPANYOL

Luis Enrique comunica la mort de la seva filla

Xana, de nou anys, patia un càncer ossi i estava ingressada a Sant Joan de Déu

aguasch47458708 spain s coach luis enrique holds a press conference at the m190326133840

aguasch47458708 spain s coach luis enrique holds a press conference at the m190326133840 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts

L’exseleccionador espanyol de futbol Luis Enrique Martínez ha comunicat la mort de la seva filla Xana, de nou anys, com a conseqüènciad’un càncer ossi contra el qual feia cinc mesos que lluitava. El mes de març passat, Luis Enrique va abandonar el seu càrrec al capdavant de la selecció al·legant “motius familiars de força major”.

Notícies relacionades

El que també va ser jugador i entrenador del FC Barcelona, entre altres equips, ha publicat a les xarxes socials un comunicat en nom de la família. “La nostra filla Xana ha mort aquesta tarda a l’edat de 9 anys després de lluitar durant 5 intensos mesos contra un osteosarcoma –relata–. Donem les gràcies per totes les mostres d’afecte rebudes durant aquests mesos i agraïm la discreció i comprensió”. Luis Enrique també agraeix al personal dels hospitals Sant Joan de Déu i Sant Pau “la seva dedicació i tracte”.

I conclou el missatge dient: “Et trobarem molt a faltar però et recordarem cada dia de les nostres vides amb l’esperança que en un futur ens tornarem a trobar. Seràs l’estrella que guiï la nostra família. Descansa Xanita”.

Temes:

Luis Enrique