NOVA ERA

El Manchester United i Solskjaer es comprometen per tres temporades més

El substitut de Mourinho renova pels 'diables vermells' dues setmanes abans del duel de Champions amb el Barça

aguasch47531301 files  in this file photo taken on january 02  2019 manchest190328105935

aguasch47531301 files in this file photo taken on january 02 2019 manchest190328105935 / LINDSEY PARNABY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El noruec Ole Gunnar Solskjaer, que ocupava el lloc interí a la banqueta del Manchester United després de l’acomiadament de José Mourinho el 19 de desembre, ha sigut confirmat en el seu càrrec i ha firmat un contracte de tres anys, segons va informar el club anglès en un comunicat oficial.

Notícies relacionades

A menys de dues setmanes per al duel de quarts de final de Champions League davant delBarcelona,  l’exdavanter delUnited  és recompensat pels seus excel·lents resultats des que va agafar les regnes de l’equip: 14 victòries, 2 empats i 3 derrotes en 19 partits, a més de la gesta en la Champions davant delPSG  després de remuntar en la tornada un 0-2 de l’anada en l’Old Trafford. Els 'Red Devils' són cinquens en la Premier League, lluitant per la classificació a la Lliga de Campions de la temporada que ve. Aquest és el comunicat del Unitred en un tuit:

"Des del primer dia que vaig arribar, em vaig sentir com a casa en aquest club especial. Va ser un honor ser un jugador del Manchester United i després començar la meva carrera com a entrenador aquí. Els últims mesos han sigut una experiència fantàstica i vull agrair a tots els entrenadors, jugadors i personal del club per la feina que hem fet fins ara. Això és el que sempre vaig somiar i estic més que emocionat de tenir l’oportunitat de liderar el club a llarg termini i, amb sort, brindar l’èxit continu que mereixen els nostres fanàtics", va expressar Solskjaer, que estrenarà com a entrenador a llarg termini aquest dissabte davant delWatford.