MÉS DUBTES QUE CERTESES

La premsa argentina destrossa el seleccionador Scaloni

Allau de crítiques al tècnic després de les desastroses actuacions de l'albiceleste davant del Marroc i Veneçuela

aguasch47515291 graf9947  t nger  marruecos   26 03 2019   el seleccionador 190327120212

aguasch47515291 graf9947 t nger marruecos 26 03 2019 el seleccionador 190327120212 / JALAL MORCHIDI

2
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Laselecció Argentina sembla que no té rumb després de les desastroses actuacions davant del Marroc i Veneçuela. Tant es va criticar i es va demanar la renovació d’aquells jugadors que han arribat a tres finals consecutives (Mundial 2014 i Copes Amèrica 2015 i 2016), que ara els argentins s’hauran de conformar amb trontollar en les primeres rondes. O potser apostar una fitxa al miracle argentí que es diu Lionel Messi, que ahir no va ser present en l’amistós que l’Argentina va guanyar 1-0 al Marroc a Tànger.

La premsa argentina és molt crítica, no tant amb l’equip, sinó amb el tècnic, Lionel Scaloni. El míster va fer unes declaracions molt inèdites després del partit que van deixar entreveure que ell tampoc està a l’altura per dirigir el combinat argentí.

Perquè malgrat el triomf, el partit va ser molt lleig. Els forts vents i les puntades de peu van ser els principals protagonistes del compromís davant l’absència de Messi i això va deixar net i clar que no hi ha idees, que hi ha un entrenador ‘amateur’ i que hi ha renovació, però amb jugadors que no estan a l’altura del que la selecció Argentina necessita.

El diari esportiu 'Olé', a la seva portada de dimecres, va escriure: "Sense Messil’Argentina va guanyar un partit anormal, impossible de jugar. La gira deixa poc per rescatar i reobre dubtes. Excepte per al tècnic...", ironitzaven. I continuant amb aquesta línia, li dedico una altra ironia a l’entrenador argentí, que va declarar en el postpartit que, saltant la derrota davant de Veneçuela (1-3), arriben bé a la Copa Amèrica. "Scaloni viu al país de les meravelles", van escriure.

Mariano Closs, un dels periodistes argentins més reconeguts a Llatinoamèrica, va ser duríssim amb Scaloni. "¿Com és possible que aquest tio declari que si salten la derrota davant de Veneçuela arriben bé a la Copa? Va ser justament el veritable partit, ja que hi era Messi, la trobada més important de cara al futur. Ell ho va planificar i ho va pensar", va començar a l’editorial del seu programa de ràdio matutí a Radio Continental. "Scaloni és ‘amateur’ fins i tot per declarar", va sentenciar.

Notícies relacionades

El diari 'La Nación', per la seva banda, també va continuar pel camí crític cap a l’entrenador. "Scaloni va deixar dubtes. La selecció va tancar la pitjor gira del tècnic amb un triomf davant del Marroc".

El cert és que l’Argentina no té destí. No hi ha projectes ni idees i torna a dependre, com sempre, de Lionel Messi. ¿Què passarà quan el crac no jugui més? Malgrat les crítiques, ell hi segueix anant. Cuidin-lo.