estrella de les arts marcials mixtes

Conor McGregor, investigat per agressió sexual després de l'anunci de la seva retirada

La publicista del lluitador irlandès assegura que el seu adeu no té res a veure amb l'acusació

zentauroepp36224533 mcgregor170213112703

zentauroepp36224533 mcgregor170213112703 / Michael Reaves

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Conor McGregor, estrella de les arts marcials mixtes, està sent investigat a Irlanda per una acusaciód’agressió sexual, segons va avançar dimarts el ‘New York Times'. Aquesta informació, en què se citen quatre fonts anònimes, arriba un dia després que el lluitador irlandès, de 30 anys, anunciés la seva retirada de l’octàgon.

El prestigiós diari detalla que McGregor no ha sigut imputat per cap crim i que el fet que hi hagi una investigació en marxa "no implica que McGregor sigui culpable d’un crim". No obstant, el mitjà afegeix que ‘The Notorious’ va ser interrogat al gener després que una dona l’acusés d’haver-la agredit sexualment al desembre.

La presumpta víctima va assegurar que l’incident havia tingut lloc al Beacon Hotel, on McGregor s’allotjava de forma habitual, segons el diari.

Retirada de l’UFC

Ni el lluitador ni l’UFC han volgut fer comentaris sobre això però Karen J. Kessler, la publicista de McGregor, va emetre un comunicat en el qual assegura que no hi ha cap relació entre l’adeu del seu client i aquesta investigació. "Aquesta història ha circulat des de fa temps  i no està clar per què ha sortit a la llum ara", va remarcar. "La idea que l’anunci de la retirada està vinculada amb aquest rumor és absolutament falsa", va afegir.

L’anunci de McGregor va ser pres amb escepticisme pels amants de les MMA, que no obliden que l’estrella de l’UFC ja ho havia deixat per primera vegada l’abril del 2016.

Notícies relacionades

L’irlandès es va proclamar campió de l’UFC en el pes ploma el 2015 i el 2016 i dels lleugers del 2016 al 2018, i es va convertir en el primer a ostentar el títol en dues categories diferents.

Amb un rècord total de 21 victòries i quatre derrotes, McGregor va lluitar per última vegada l’octubre passat a l’UFC-229 a Las Vegas, on va perdre davant de Khabib Nurmagomedov en un combat que es va veure entelat per una baralla posteriorbaralla posterior. Tots dos van ser suspesos per la comissió atlètica de l’estat de Nevada i no els van deixar tornar a participar.