URGENT

Mor un esquiador a Andorra

La víctima ha xocat contra un altre usuari, que l'ha abandonat

zentauroepp47502800 pla general del moment en qu  els professionals sanitaris de190325183020

zentauroepp47502800 pla general del moment en qu els professionals sanitaris de190325183020 / ANA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un esquiador ha mort aquest dilluns a la pista Avet de Grandvalira a Soldeu, segons informa El Periòdic d’Andorra. L’accident s’ha produït a les 13.00 hores quan la víctima ha xocat contra un altre esquiador, que no s’ha parat per auxiliar-lo i ha marxat.

L’esquiador ha patit greus lesions internes que, malgrat el trasllat al centre mèdic de l’estació, li han acabat causant la mort.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També pots subscriure’t per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!