problemes amb la justícia

El Juventus evita jugar als Estats Units perquè no detinguin Cristiano Ronaldo

El futbolista portuguès té un cas obert per presumpta violació i segons 'The New York Times' podria ser arrestat al trepitjar territori nord-americà

marcosl47324878 turin  italy   march 12  cristiano ronaldo of juventus celeb190312233211

marcosl47324878 turin italy march 12 cristiano ronaldo of juventus celeb190312233211 / Quality Sport Images

1
Es llegeix en minuts

Els organitzadors de la International Champions Cup, el torneig amistós que cada estiu enfronta els millors equips de futbol del món, han col·locat el Juventus en el quadro asiàtic, i així Cristiano Ronaldo evitarà viatjar als Estats Units, on se l’investiga per una presumpta violació. Segons informa el 'The New York Times' el risc d’una detenció de l’astre portuguès per part de la Justícia nord-americana ha provocat el canvi de plans del conjunt italià.

Amb aquesta decisió s’elimina la possibilitat també que el Juventus hagi de disputar el torneig sense la seva estrella. La competició tenia previst anunciar les dates i seus del torneig el pròxim 27 de març, però segons el diari novaiorquès ja se sap que el club torinès jugarà previsiblement a la Xina i Singapur i els seus possibles rivals seran el Manchester United i el Tottenham Hotspur.

Els partits del 2018

Els problemes legals de l’astre portuguès han sigut determinants, segons el 'Times', perquè els organitzadors del torneig, l’empresa novaiorquesa Relevent Sports, col·loquin el Juventus a l’Àsia en lloc d’als EUA. El Juventus va participar en la passada edició de la International Champions Cup sense Cristiano Ronaldo, que s’acabava d’incorporar al club, amb partits contra el Bayern de Munic a Filadèlfia, contra el Benfica a Nova Jersey i contra el Reial Madrid a Washington.

Notícies relacionades

Setmanes després, la model Kathryn Mayorga va acusar el futbolista portuguès d’haver-la violat el 2009 a Las Vegas (EUA) i d’haver comprat el seu silenci amb 375.000 dòlars. A finals del setembre passat la policia de Las Vegas va anunciar que havia reobert la investigació contra Cristiano Ronaldo després que els advocats de Mayorga interposessin una demanda per donar nul·litat al pacte de silenci.

Al gener, la policia de Las Vegas va requerir a la Justícia italiana que li permeti obtenir una prova d’ADN del futbolista. El futbolista ha negat les acusacions de violació i el seu advocat, Peter Christiansen, defensa que el que va passar a Las Vegas amb Mayorga va ser "de mutu acord".