El 2009

Una dona acusa Cristiano Ronaldo d'haver-la violat a Las Vegas

Segons el seu testimoni, el jugador li va pagar 375.000 dòlars perquè callés

rpaniagua45259426 soccer football   serie a   juventus v napoli   allianz stad180929214255

rpaniagua45259426 soccer football serie a juventus v napoli allianz stad180929214255 / STEFANO RELLANDINI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona estatunidenca, Kathryn Mayorga, ha denunciat públicament haver sigut violada per Cristiano Ronaldo el juny del 2009 a Las Vegas. La denúncia s’ha fet pública a través del setmanari alemany ‘Der Spiegel’, que fa més d’un any i mig que investiga el cas.

Segons va explicar aquest mitjà l’abril del 2017, el jugador hauria pagat al seu dia 375.000 dòlars a la presumpta víctima perquè no digués a ningú el que va passar aquella nit a l’àtic de l’hotel Palms, justament l’estiu en què el futbolista portuguès va fitxar pel Reial Madrid procedent del Manchester United.

Kathryn Mayorga, de 34 anys, va parlar sobre la seva trobada amb Ronaldo el 12 de juny del 2009 i va explicar la seva versió dels fets. Segons va revelar, l’actual estrella de la Juventus va violar la dona en silenci i després li va preguntar si sentia dolor. Ronaldo "estava de genolls" i li va dir: "Soc 99% bona gent, no sé què passa amb l’altre 1%", va relatar Mayorga.

La publicació assegura que l’esportista va negar les acusacions argumentant que el sexe va ser consensuat. Per la seva banda, els legistes de la demandant es basen, en part, en un document que, pel que sembla, inclou el relat de Ronaldo sobre els fets. En aquest presumpte paper el portuguès és citat afirmant: "Ella va dir que no i es va aturar diverses vegades".

Notícies relacionades

Cristiano va respondre a aquests rumors divendres passat durant una transmissió en viu des del seu Instagram.

“Són notícies falses. Volen ser famoses a costa del meu nom. És normal. És part de la meva feina. Soc un home feliç i per això tot està bé”, va dir Ronaldo als seus seguidors.