INAUGURAT EL 1999

Tanca l'estadi de La Cartuja de Sevilla per deteriorament

Els arranjaments tenen un cost aproximat de 15 milions d'euros

cartuja

cartuja

1
Es llegeix en minuts

La societat Deporte Andaluz, que gestiona l’Estadi Olímpic de La Cartuja de Sevilla, ha decidit tancar les instal·lacions a causa de l’estat de deteriorament de la coberta principal, que té un cost aproximat de 15 milions d’euros arreglar-la.

Fonts de la societat de gestió de l’estadi han confirmat a Efe que s’ha decidit tancar les instal·lacions de l’edifici, on no s’han programat esdeveniments musicals per al 2019, de manera que concerts de la importància deld’Alejandro Sanz  es faran a l’estadi Benito Villamarín.

Mundial atletisme 1999

Notícies relacionades

Els tècnics que han revisat la coberta han recomanat que sigui substituïda per una altra, cosa que suposa en aquests moments un cost inassumible, de manera que s’ha decidit tancar-lo a qualsevol ús. Es tracta d’unes instal·lacions inaugurades el 5 de maig del 1999. Aquell mateix any van allotjar el VII Campionat Mundial d’Atletisme de l’IAAF, que va motivar la seva construcció, així com les candidatures de la ciutat per optar a allotjar uns Jocs Olímpics.

Al seu dia, es va intentar que el Reial Betis i el Sevilla l’utilitzessin com a seu dels seus partits, però no es va arribar mai a un acord, de manera que va quedar per allotjar diferents esdeveniments, molts dels quals, no relacionats amb l’esport.

Temes:

Sevilla