Anar al contingut

FINAL D'ETAPA

Javier Fernández es retirarà després de l'europeu del 2019

L'esportista madrileny anuncia que deixa el patinatge el gener de l'any que ve

Javier Fernández es retirarà després de l'europeu del 2019

GRIGORY DUKOR

L’espanyol Javier Fernández, dues vegades campió del món i bronze en els passats Jocs Olímpics de PyeongChang (Corea del Sud), es retirarà després del Campionat d’Europa de patinatge artístic que es disputarà a Minsk (Bielorússia) del 21 al 27 de gener del 2019.

Bielorússia, en la seva última competició com a professional, tindrà l’oportunitat de posar-se la corona continental per setena vegada.

Abans d’aquesta cita, Javier Fernández portarà el seu espectacle 'Revolution on ice' a Múrcia i Gran Canària, els dies 21 i 26 de desembre, i a Madrid, en una doble funció prevista per als dies 28 i 29 de desembre.

"Quan s’acaba la teva carrera esportiva no tens res, estàs sol. Jo he de pensar en el nivell de competició en què vull competir, perquè el meu cos o la meva ment ja no hi arriba. Ho he d’acceptar", va declarar Fernández segons el portal web 20minutos.

"El patinatge m’ho ha donat tot. És la meva professió i vull que també sigui el meu futur, vull continuar aportant, no com un competidor, però sí com una persona dedicada a l’esport", va finalitzar.