LA RESPOSTA DE L'ESTRELLA

@Cristiano: "La violació és un crim abominable que va en contra del que soc"

El jugador de la Juve nega totes les acusacions i assegura que té "la consciència tranquil·la"

marcosl45314012 juventus forward cristiano ronaldo  center  is flanked by hi181003170846

marcosl45314012 juventus forward cristiano ronaldo center is flanked by hi181003170846 / Luca Bruno

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Nego fermament les acusacions que s’estan fent". Cristiano Ronaldo, l’estrella del Juventus, ha rebutjat les denúncies de violació que han aparegut en els últims dies. "La violació és un crim abominable", ha dit el davanter portuguès, recordant que "va en contra de tot el que soc i el que crec". Ha respost amb duresa després que el diari britànic 'The Sun' difongués unes imatges de les seves vacances a Las Vegas el 2009.

Kathryn Mayorgam, una dona nord-americana, havia denunciat públicament haver sigut violada per Cristiano Ronaldo el juny del 2009 a Las Vegas. La denúncia s’ha fet pública a través del setmanari alemany ‘Der Spiegel’, que fa més d’un any i mig que investiga el cas.

Notícies relacionades

A través del seu compte de Twitter, Cristiano ha difós el seu missatge, anunciant, alhora, que es nega "a alimentar l’espectacle mediàtic creat per persones que busquen promocionar-se a costa meva". Ja havia replicat a aquestes acusacions a través d’un vídeo a Instagram, en el qual considerava que es tractava de "fake news" i argumentava que "volen ser famosos dient el meu nom, però és part de la seva feina".

Té la consciència tan tranquil·la l’estrella de la Juve que li "permetrà d’aquesta manera esperar amb tranquil·litat els resultats de totes i cada una de les investigacions". Cristiano no va jugar dimarts passat amb la Juve en el segon partit de la Lliga de Campions contra el Young Boys (3-0) perquè estava sancionat per la seva expulsió a Mestalla amb el València en el debut europeu.