ENCREUAMENT DE RETRETS A TWITTER

Rubiales i Tebas s'ataquen pels horaris i la calor

El president de la federació espanyola es va queixar de les altes temperatures que pateixen els aficionats i el de la Lliga l'acusa de demagògia

lpz8mlfnoxgb9okmokqdx1100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi ha treva. Ni fa pinta que hagi d’arribar a curt termini. No hi ha treva entre la Federació Espanyola de futbol (FEF) i la Lliga de Futbol Professional (LFP). A través dels seus respectius comptes personals de Twitter, Luis Rubiales, el president de la FEF, s’ha queixat dels horaris que ha imposat la Lliga sota una forta calor que pateixen els aficionats, considerant que “és una vergonya” jugar per sobre dels 30 graus, anunciant, alhora, el seu desig de recuperar el control sobre els horaris a partir de la temporada 2019-20.

Notícies relacionades

La resposta de Tebas ha sigut immediata, utilitzant el mateix canal de Twitter, acusant Rubiales de “molta demagògia”, a més de recordar-li que la FEF va jugar un torneig a la ciutat esportiva de Las Rozas sota un clima tremendament calorós (36 graus).

Ara es barallen pels horaris, però en el fons està la negativa de la Federació a autoritzar que es jugui a Miami el Girona-Barça de finals del mes de gener del 2019, una iniciativa personal de Tebas, que s’ha vist, de moment, frustrada.