NOU SUCCÉS

Ullrich, detingut a Alemanya per intentar escanyar una prostituta

La policia i la fiscalia investiguen l'exciclista per un presumpte cas de "temptativa d'homicidi"

ullrich-2015 / FABRICE COFFRINI (AFP)

ullrich-2015
GRAF2152 PALMA DE MALLORCA (Islas Baleares), 4/8/2018.- El exciclista alemán Jan Ullrich, de 44 años,c, a su llegada a los juzgados tras ser arrestado en los calabozos de la Jefatura Superior de la Policía de Palma después de ser acusado de allanamiento de domicilio y amenazas al actor y director de cine Til Schweiger.Ullrich fue detenido ayer por la tarde, sobre las seis, por agentes de la Policía Nacional tras saltar la valla de la casa del actor y presuntamente amenazarle, según han informado a Efe fuentes de la Policía Nacional.EFE/Lliteres

/

2
Es llegeix en minuts

L’exciclista alemany Jan Ullrich ha sigut detingut aquest divendres en un hotel de luxe de Frankfurt després d’agredir una prostituta, que sembla que ha intentat escanyar, segons informacions de la policia alemanya recollides per diversos mitjans informatius locals. El que va ser vencedor del Tour del 1997 ha maltractat la dona, segons aquestes fonts, en un clar cas de violència masclista, després de mantenir-hi relacions sexuals. L’exesportista ha sigut conduït a dependències policials, a l’espera de l’arribada del fiscal. Segons France Presse, Ullrich es trobava sota la "influència de l’alcohol i les drogues".

El succés ha passat a l’hotel Vila Kennedy, un luxós complex de cinc estrelles al centre de la ciutat. Pel que sembla, la dona ha sortit de l’habitació cridant i els treballadors de l’establiment l’han atès i han trucat a la policia, que ha procedit a l’arrestd’Ullrich. La dona sembla que ha necessitat atenció mèdica. L’excorredor no podrà prestar declaració fins d’aquí unes hores, ja que es troba sota els efectes de la droga i l’alcohol. S’investiga, segons AFP, un presumpte cas de "temptativa d’homicidi amb agressions i ferides, tot i que no hi ha indicis que intentés matar la dona de forma premeditada". Els advocats d’Ullrich estan també les dependències policials. 

Aquest ha sigut el segon cas d’agressió protagonitzat pel guanyador del Tour 1997, que divendres de la setmana passada va ser detingut a Mallorca després d’haver irromput a casa del seu veí i compatriota, l’actor de cine i director Till Schweiger, i haver-lo amenaçat.

El precedent de Mallorca

Ullrich va quedar detingut llavors i va sortir en llibertat l’endemà, per decisió del jutjat de guàrdia de Palma encarregat del cas, que va dictar una ordre d’allunyament de Schweiger. Ullrich havia sigut arrestat a la tarda d’aquell divendres per agents de la Policia Nacional després de saltar la tanca de la casa de l’actor i presumptament amenaçar-lo. L’exesportista i l’actor són veïns i resideixen aquest estiu en dues cases de camp a la zona d’Establiments, al municipi de Palma.

Notícies relacionades

Aparentment, Ullrich va abandonar Mallorca i va tornar a Alemanya per sotmetre’s a una teràpia, segons van informar fa uns dies mitjans alemanys. L’exciclista és l’únic alemany que ha guanyat un Tour de França, el 1997, però la seva carrera va quedar esquitxada per l’escàndol de dopatge massiu revelat en l’anomenada operació Port i es va retirar el 2006.

Lance Armstrong, convalescent d’una caiguda que va tenir mentre anava en bici per l’estat de Colorado, s’ha ofert per ajudar el seu antic rival en uns Tours en què van ser protagonistes i que han sigut esborrats de la història del ciclisme pel dopatge.