Nadal recupera el número 1

Federer cau al segon lloc després de perdre la final del Halle Open contra el croat Coric

nadal

nadal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Rafa Nadal torna a ser número u del rànquing ATP. El tennista menorquí torna a aquest lloc després que el seu anterior ocupant, Roger Federer, el perdés després de caure derrotat per Borna Coric, posant fi així a una ratxa de 20 victòries seguides sobre herba.

Coric, de 21 anys, va vèncer a Federer per 6-7, 6-3 i 2-6 a la final del Halle Open, un torneig d’herba celebrat a Alemanya. El croat, que jugava la seva primera final en herba, va mostrar una gran fortalesa mental per evitar dos punts de set a la primera màniga, que va durar 57 minuts.

Divendres passat, Nadal va afirmar que afrontarà el torneig de Wimbledon amb una “dinàmica i confiança molt alta” després dels cinc dies d’adaptació a l’herba que ha realitzat aquesta setmana al Club de Santa Ponça, seu del Mallorca Open femení.

Adaptació “progressiva”

Notícies relacionades

“Vinc de jugar molt bé a terra (va guanyar l’últim Roland Garros) i això sempre ajuda. Després cal tenir en compte la pista de Wimbledon, que és molt especial, i el sorteig (del quadre) també és important”, ha assenyalat Nadal en una roda de premsa.

En el balanç de la seva preparació a l’illa per disputar el tercer Grand Slam de la temporada, després d’Austràlia i París, el número dos del món va dir que la seva adaptació a l’herba ha estat “progressiva”.