FINAL D'UNA ETAPA

Machín: "És el final d'un conte de fades"

El tècnic del Girona s'acomiada del club després d'acceptar l'oferta del Sevilla

GRAF8430. GIRONA, 29/05/2018.- El técnico Pablo Machín, recientemente fichado por el Sevilla CF, durante la rueda de prensa ofrecida este mediodía en Montilivi para despedirse como entrenador del FC Girona . EFE/Robin Townsend / Robin Townsend (EFE)

GRAF8430. GIRONA, 29/05/2018.- El técnico Pablo Machín, recientemente fichado por el Sevilla CF, durante la rueda de prensa ofrecida este mediodía en Montilivi para despedirse como entrenador del FC Girona . EFE/Robin Townsend
nxuxfrng7bgvcnann1he831100

/

2
Es llegeix en minuts

"Per a mi, aquest és el final feliç d’un conte de fades", ha assegurat aquest dimarts el nou entrenador del Sevilla, Pablo Machín, en la roda de premsa en la qual s’ha acomiadat del Girona després de gairebé quatre temporades i mitja. "Fa un temps vaig dir que volia que la gent de la ciutat fos del Girona i que es veiessin més samarretes de l’equip i, entre tots, ho hem aconseguit", ha destacat Machín abans d’explicar que va acabar de prendre la decisió de recalar al Ramón Sánchez Pizjuán aquest mateix diumenge.

Profundament agraït amb "tots" els que l’han ajudat, en especial amb els futbolistes per haver cregut sempre "en aquell entrenador semidesconegut" que va aterrar a Montilivi per fer-se càrrec d’un equip que semblava destinat al descens a Segona Divisió B. El tècnic de Gómara (Sòria) ha subratllat que "porta el club molt a dins".

"Un seguidor més"

Pablo Machín ha remarcat a més que, a partir d’ara, el Girona tindrà "un seguidor més a Sevilla" i, en referència a la seva marxa del conjunt blanc-i-vermell, ha recordat que, tal com havia repetit durant els últims mesos, tan sols se’n podia anar "si arribava una oferta irrefusable".

"Quan a un entrenador com jo se li posa davant un club com el Sevilla hi ha molt poques opcions de dir que no", ha sentenciat Machín. El sorià ha sigut clar al assenyalar que, "amb tots els respectes", el seu nou equip "és més gran que el Girona" i l’ha qualificat com a "top a Espanya i a Europa".

"Un repte en la meva carrera"

"És un repte més en la meva carrera que assumeixo amb il·lusió, com tots els que he tingut. Aquí he crescut i he après molt més del que jo he pogut ensenyar. M’omple d’orgull haver aconseguit gestes tan boniques", ha afegit.

Notícies relacionades

A més d’alguns futbolistes de la primera plantilla blanc-i-vermella com Eloi Amagat, Àlex Granell, Pere Pons i Aday Benítez, a la roda de premsa també hi han estat presents el president del que fins ara ha sigut el seu club, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel.

"Al món professional, hem d’acceptar que a les persones se’ls presenten reptes i que prenen decisions que de vegades separen camins, però el de Pablo Machín sempre estarà lligat al Girona", ha assegurat el màxim dirigent del conjunt blanc-i-vermell, just abans de desitjar-li "tota la sort del món".

Temes:

Girona FC