L'ESPANYOL, OBLIDAT PER ADA COLAU

Indignació periquita per un vídeo de l'Ajuntament de Barcelona

L'Espanyol considera absurd que no es mostri la diversitat de sentiments esportius

Vídeo ’Share, Like, Follow Barcelona’, utilitzat per l’ajuntament per promocionar la ciutat de Barcelona. / AJUNTAMENT DE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Nou episodi d'indignació de l'Espanyol amb un oblit municipal. El documental Share like follow Barcelona, inclòs en una campanya de promoció internacional de la ciutat, ha enervat l'entorn periquito, ja acostumat a aquesta mena d'oblits. 

 

 

Al vídeo impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i penjat a Youtube es presenten diverses imatges de la ciutat: carrerstaxisplatges i llocs emblemàtics. També s'hi inclou un pla de les grades plenes del Camp Nou amb banderes del Barça. No hi ha ni rastre de l'Espanyol. 

"Menyspreu i falta de respecte"

Aquest oblit ha molestat el club periquito, que ja ha demanat explicacions a l'ajuntament comandat per Ada Colau. L'entitat considera que és absurd no ensenyar la diversitat de sentiments esportius, una mostra més de la riquesa de la ciutat. 

Un els primers a respondre al vídeo ha sigut Alberto Fernández Díaz, president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona i reconegut periquito. El dirigent del PP considera un "menyspreu i falta de respecte a un club centenari" l'oblit de Colau i demana rectificacions al seu govern. 

De Trias a Piqué

Notícies relacionades

L'últim vídeo, que dura gairebé dos minuts, fomenta la diversitat i la pluralitat de la capital catalana, però no inclou ni una referència al conjunt periquito, que ha col·laborat en campanyes amb la Generalitat i l'ajuntament en aquest sentit. 

La polèmica arriba setmanes després del terratrèmol provocat per Gerard Piqué, quan va parlar de l'"Espanyol de Cornellà" i es va referir també a Tabàrnia i la seva propietat xinesa. Fa uns anys, l'exalcalde Xavier Trias també va tenir una relliscada a l'assegurar que "el pitjor" que li podia passar era "tenir un gendre de l'Espanyol".