DESAFIAMENT AL MADRID

Neymar es tatua la Champions que va guanyar amb el Barça

L'astre brasiler ha passat per l'estudi pocs dies abans de la celebració del partit entre el Reial Madrid i el PSG

ney

ney

1
Es llegeix en minuts

Queden pocs dies perquè es disputi l'esperat Reial Madrid - Paris Saint Germain i Neymar sembla que ho té ben present. Fa una setmana assegurava estar "més ansiós per jugar contra el Madrid, impossible". Ara, ha reafirmat les seves ganes de títol europeu amb un tatuatge especial.

El '10' del PSG ha aprofitat la setmana anterior al duel contra els madridistes per passar per l'estudi del seu tatuador. El resultat no ha deixat a ningú indiferent. Neymar va difondre al seu Instagram un dels dos tatuatges que es va fer, el de darrere l'orella esquerra. Es tractava de tres petits coloms que acompanyen la seva cèlebre frase tudo passa. No obstant, el tatuatge al bessó dret no es va publicar enlloc. Almenys, ell no ho va fer.

Champions blaugrana

Neymar no va publicar el resultat del seu segon tatuatge. Però no va impedir que el seu tatuador ho fes. I la polèmica va arribar i va inundar les xarxes. Perquè el brasiler, amb el duel davant el Madrid del pròxim 14 de febrer en ment, va voler deixar clara la seva predilecció per la lliga de campions i es va dibuixar la Champions que va guanyar amb el Barcelona el juny del 2015, a Berlín.

Notícies relacionades

Aquella nit, l'exdavanter blaugrana va ser un dels grans protagonistes del partit en què el Barça va aconseguir la seva cinquena orelluda amb un 3-1 davant el Juventus. El domini blaugrana va ser absolut. Va començar amb un gol de Rakitic en el minut 4 de partit i, encara que Morata va aconseguir l'empat en el 55', Suárez va desempatar en el 68' i Neymar va acabar arrodonint la nit amb un gol en el descompte.

Ara, el brasiler recorda una de les seves nits màgiques amb l'elàstica del Barça i deixa clar que aquest any la Champions és el seu principal objectiu. La gent ho sap, perquè Ney juga en una lliga menys competitiva. Per això el seu tatuatge s'ha entès com un desafiament al Reial Madrid i ha encès les xarxes socials amb una nova polèmica.