"DEMANO DISCULPES A L'AFICIÓ"

Ramos: "Més que una vergonya, ho veig com un fracàs"

El capità del Madrid recalca que l'eliminació copera no és només responsabilitat de Zidane, sinó de tot l'equip

rozas41770736 graf6766  madrid  24 01 2018   el defensa del real madrid  s180125015627

rozas41770736 graf6766 madrid 24 01 2018 el defensa del real madrid s180125015627 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

El Madrid s'ha desplomat. I no només a la Lliga sinó també a la Copa. L'eliminació davant el Leganés obre la primera gran crisi de l'era Zidane. "Més que una vergonya, ho veig com un fracàs", ha reconegut Sergio Ramos, el capità blanc. "Després d'una època gloriosa, quan arriben aquesta mena de resultats són molt més difícils d'assumir. Tots en som responsables, no només el tècnic", ha comentat el defensa madridista, incapaç de trobar respostes a l'increïble enfonsament que ha viscut el campió d'Europa i de Lliga de la temporada passada.

Notícies relacionades

"Quan venen les turbulències i els terratrèmols ho entenem tot. La gent està sensible i el futbol són estats d'ànim. No hem pogut donar la il·lusió a l'afició i la gent sent això com nosaltres, com un fracàs", ha confessat Ramos, i ha indicat que "quan ens hem acostumat al que és bo és difícil assumir la part dolenta". En aquest sentit, el capità del Madrid ha dit que "la ment és molt més poderosa que l'aspecte físic".

"¿El futur de Zidane? Hi ha decisions que no depenen de nosaltres" (Sergio Ramos)

Però no ha volgut parlar del futur de Zidane. "Hi ha decisions que no depenen de nosaltres. Sempre ha tingut la nostra confiança quan ho hem guanyat tot, i ara també té tot el suport de la plantilla. Zizou, com l'equip, deu estar malament. S'ha d'estar junts", ha explicat el defensa blanc, que ha acabat el seu discurs assumint que "és un dia fotut per a tothom. S'ha de demanar disculpes. Som els primers a qui els agradaria que tots els madridistes estiguessin orgullosos del seu equip".