El calendari se sabrà d'aquí dos dies

La federació de futbol i LaLiga aproven fer-lo públic demà o divendres

fcasals39349309 villar170718154207

fcasals39349309 villar170718154207 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La Federació Espanyola de Futbol i LaLiga es van reunir ahir i van decidir presentar demà o divendres el calendari de les competicions, després que la primera, després de la detenció de Villar, anunciés l'ajornament de les «reunions dels òrgans» fins a «nova data», que estaven fixats per avui, demà i divendres, entre elles l'assemblea federativa, on havia de fer-se públic el calendari de la Lliga 2017-18 i la reunió de la junta prevista per avui. La data per al començament del campionat és el cap de setmana del 19 i 20 d'agost.

Cap a les 21.00 hores, el president del Consell Superior d'Esports (CSD), José Ramón Lete, va confirmar al diari As que aquesta mateixa setmana es coneixeran els calendaris de la Lliga de Primera, Segona A i Segona B. «Com que el calendari de Lliga estava aprovat anteriorment només falta l'acte administratiu del sorteig», va dir Lete.

Tant la federació com LaLiga van garantir la celebració del sorteig en un acte administratiu que s'organitzarà dijous o divendres (encara s'ha de decidir) dins de les instal·lacions de la Federació a la seu de Las Rozas, sense que calgui que es facin dintre de l'Assemblea General ja que el calendari ja estava aprovat anteriorment per les dues parts (la RFEF i LaLiga).

Notícies relacionades

Amb aquesta decisió es pretén no endarrerir més les dates i ajudar els clubs a organitzar els desplaçaments. En l'assemblea també s'havien d'oficialitzar les dates de la final de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Madrid, el 13 i 16 d'agost, així com la data de la final de la Copa del Rei, sense especificar la seu del partit, cosa ja habitual.

Totes les grans lligues europees ja saben des de fa setmanes les dates de cada jornada de Lliga.