Pedrerol carrega amb duresa contra Guardiola

pedrerol

pedrerol

1
Es llegeix en minuts

Josep Pedrerol no ha perdut l'ocasió de repartir llenya amb duresa contra Pep Guardiola pel manifest independentista llegit per l'entrenador català diumenge durant l'acte a favor del referèndum. Pedrerol, en l'editorial del seu programa, 'Jugones', de La Sexta, ha qualificat de contradictori el tècnic del Manchester City per acusar Espanya de ser un "estat autoritari" i en canvi no haver tingut cap problema, al seu dia, per convertir-se en ambaixador de Qatar per ajudar el país a obtenir l'organització del Mundial de futbol del 2022, cosa que va aconseguir.

Notícies relacionades

"Guardiola té dret a dir el que li doni la gana i el dret a defensar un referèndum, forma part de la llibertat d'expressió. Però ha de ser més coherent, no pots definir Espanya com un estat autoritari i defensar Qatar". I aleshores ha deixat anar l'antipatia que sembla que sent per l'entrenador. "El català és més notícia per la política que pels seus últims èxits futbolístics", ha afirmat Pedrerol en l'editorial.

El periodista també ha contraposat la figura de l'exentrenador del Barça, i Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya, amb Rafa Nadal, especialment per l'emoció que va sentir el tennista a la pista central de Roland Garros a l'escoltar l'himne espanyol. "Mentre Guardiola critica Espanya, el Rafa s'emociona i plora escoltant l'himne. El Rafa és l'exemple de l'Espanya moderna i sense complexos, representa andalusos, balears, madrilenys... i catalans. El Rafa sí que ens representa a tots".