MUNDIALET DEL JAPÓ

Hisenda li tornarà diners a Cristiano Ronaldo

El Reial Madrid prolonga, una vegada més, la seva sort fins a la pròrroga del Mundialet davant el modest Kashima

rozas36657650 real madrid forward cristiano ronaldo celebrates scoring dur161218141259

rozas36657650 real madrid forward cristiano ronaldo celebrates scoring dur161218141259 / KAZUHIRO NOGI

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Confirmat, sí, sí, atesa la temporada que està fent el Reial Madrid, en què no ha guanyat cap final sense pròrroga, en què està abonat al minut 93 (o més enllà) i, és clar, a arbitratges com el del col·lega Janny Sikazwe, de Zàmbia, on, com tothom sap (inclosa la FIFA, és clar), es practica el millor futbol del món i la intensitat de la seva Lliga fa que hi neixin els millors col·legiats del moment, acaba de saber-se que Hisenda li tornarà diners a Cristiano Ronaldo, malgrat les moltes inspeccions que té obertes per culpa dels seus comptes en paradisos fiscals. I és que, ja se sap, “és tan 'Cristiano', que fins i tot té els diners a les Illes Verges”. Fins i tot en això, el Reial Madrid té sort.

Ja no parlem del seu últim triplet, el d'avui, al Japó, on, com el Reial Madrid, sense fer absolutament res i amb onze, tot i que Sergio Ramos ha hagut de ser expulsat per doble groga (¿on era el vídeo? ¡no ha calgut, Sikazwe ho tenia claríssim!), ha conquistat el títol mundial, completant el que a la capital del regne ja consideren l'autèntic triplet: Champions, Pilota d'Or i Mundialet.

El Reial Madrid hauria pogut  morir aquesta vegada en el minut 93, però el japonès Endo ha fallat el gol del triomf

Cal dir que el Kashima Antlers passarà a la història com un altre dels clubs que va morir quan hi estrava a punt d'arribar, als peus dels cavalls, després d'haver fet tremolar tota la parròquia 'merengue', que, sabent que guanyaria a pròrroga, al 93 (¡¡¡¡quina ocasió que ha tingut Endo al 93 per emportar-se el títol!!!!), ni tan sols s'ha cregut que Benzema avancés els blancs en el marcador.

Notícies relacionades

El Reial Madrid, que ha sumat avui el seu partit número 37 sense perdre, no para d'enllaçar miracles, flors al cul, minuts 93, gestes com la de Sergio Ramos, partidassos com el d'avui de Benzema i, és clar, abraçades de l'ós com la del col·legiat Sikazwe, que no s'ha atrevit a expulsar el senyor minut 93.

I així, com la sort que Zidane porta enganxada al seu ajustat vestit de Mango, va fent història, omplint les seves vitrines i important-li un rave no jugar a futbol. Perquè, fins i tot avui, al Japó, ha merescut enir l'ensurt del 93, però el que ha tingut el gol no ha sigut el tatuat Ramos, sinó l'imberbe Endo. I, és clar, no és el mateix, no.