El Ferrari solidari de 7 milions de dòlars

Un model de la marca del cavallet es va subhastar per recaptar fons per reconstruir els danys del terratrèmol que va sacsejar el centre d'Itàlia

01laferraricarreview

01laferraricarreview

1
Es llegeix en minuts

Aquest cap de setmana s'ha subhastat un Ferrari LaFerrari per ajudar a reconstruir els desperfectes ocasionats pel devastador terratrèmol que va sacsejar el centre d'Itàlia a finals d'agost d'aquest mateix any. El model és un superesportiu híbrid exclusiu, només n'hi ha 500 unitats, que arriba als 378 km/h i els 100 en 2,92 segons des de parat. 

Notícies relacionades

L'empresa italiana va anunciar el 31 d'agost que fabricaria la unitat 500 del seu famós LaFerrari per donar-lo per a subhasta i així donar el preu íntegre d'aquesta per a la reconstrucció dels danys materials del terratrèmol. Finalment, aquest dissabte, l'empresa RM Sotheby's, dedicada a subhastar cotxes clàssics, va ser l'encarregada d'intentar treure el màxim preu possible per al bòlid. Al final, un comprador va oferir 7 milions de dòlars i es va emportar el cotxe.

Aquest model de LaFerrari té una placa commemorativa i està adornat amb una bandera italiana recordant que l'automòbil és un regal per al seu país. L'empresa de subhastes va aconseguir que es pagués el preu més alt per un cotxe en subhasta de tot el segle XXI.