Ramos: "Que aprofitin els que critiquen, que acabaran callats com sempre"

jmexposito35816192 spain s defender sergio ramos heads off the ball during the 161007095122

jmexposito35816192 spain s defender sergio ramos heads off the ball during the 161007095122 / GIUSEPPE CACACE

1
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos va respondre a la zona mixta a les crítiques rebudes després del penal comès contra Itàlia (el quart aquesta temporada), que va propiciar que Espanya només pogués empatar a Torí (1-1). El central del Madrid va emplaçar els seus detractors a disfrutar del moment "perquè acabaran callats com sempre".

El defensa de Camas va assegurar que no li importen gaire les crítiques, malgrat la seva insistència a respondre-hi. "Sóc feliç per sobre de tot, com deia el gran avi (Luis Aragonés), tinc l'esquena i el cul pelats. Ni quan m'han afalagat m'ho he cregut, ni amb la crítica m'enfonso. Visc al marge d'això. Quan un és capità has de donar la cara i aquí estic".

"EM TENEN AGAFADA LA MATRÍCULA"

Notícies relacionades

Ramos es va comparar a si mateix amb Buffon i a la premsa i l'afició espanyoles amb les italianes, sobre l'error del porter que va propiciar el gol de Vitolo. "Els errors ens poden passar a tots, també a Buffon, que és un emblema per a Itàlia, però aquí l'aplaudeixen i a Espanya et xiulen, és la gran diferència. L'enveja ens guanya i aquí l'admiració es veu per cada pas que vas fent".

L'àrbitre tampoc se'n va salvar: "És rigorós però es pot xiular. És el típic penal que se'n xiula un de quaranta, però a mi per les últimes accions potser em tenen agafada la matrícula".