No ho dubtin, juguen De Gea i 10 més

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Jo era sempre el més baixet de la classe (els meus 1,56 metres em va permetre salvar-me de 'la mili' per curt de talla i sentir el sergent que em va entregar el justificant d’"inútil total" dir: "no rigui, perquè a vostè l’Exèrcit no el vol ni per robar figues") i, per tant, tots els de la meva classe s’alineaven al pati prenent-me com a referència. Era el baixet, però no era el més tonto, això els ho asseguro.

Ho explico perquè flipo que algú dubti encara que Vicente del Bosque posarà de titular David de Gea en el debut d’Espanya en aquesta Eurocopa en què, de moment, passen coses però ningú juga a futbol. No és possible que Del Bosque hagi arribat fins aquí i ara s’espanti i no doni l’alternativa al meta del Manchester United. Entre d’altres raons perquè seria una manera molt impròpia d’aquest gran socialista (jo crec que ja és l’únic que queda de veritat) d’assenyalar el seu porter en el 'cas Torbe'.

Qui conegui una miqueta Del Bosque, qui hagi compartit amb ell 15 minuts de meravellosa xerrada informal, sabrà que no hi ha res que el tregui més de polleguera, que l’aclapari, que l’amoïni, a aquest bon home, a aquesta 'Mare Teresa de Calcuta' de les banquetes, que un dels seus es vegi involucrat (és cert, De Gea és innocent, mentre no es demostri el contrari) en un cas tan desagradable. 

Notícies relacionades

El moment d’assenyalar De Gea, o d’insinuar-li que torni cap a casa, ja ha passat. El nano va dir que tot és mentida i Del Bosque i 'la Roja' el van creure. Així que ara no hi ha cap més remei que apostar per De Gea i deu més. No hi ha alternativa. Tota la resta seria assenyalar el porter. 

Diu Del Bosque que Luis Molowny sempre li deia "et posis com et posis, el toro t’agafarà, així que demana que sigui només una rebolcada i no una cornada seriosa". Del Bosque pensa, encara que no ho digui, que això és una cornada (sobretot, insisteixo, per la seva bondadosa i modèlica personalitat), però farà veure que només és una rebolcada. Jugarà.