Així serà la celebració de la 'undécima' del Reial Madrid

La plantilla blanca, que aquesta matinada va ser a Cibeles, visitarà l'ajuntament i la Comunitat abans de la gran festa al Bernabéu

 

  / AFP / PEDRO ARMESTRE

1
Es llegeix en minuts

Amb moltes ulleres per la celebració de matinada a Cibeles, la plantilla del Reial Madrid visitarà aquest diumenge, a partir de les 20:30 hores, les seus de l'ajuntament i de la Comunitat de Madrid, i acabarà la celebració a l'estadi Santiago Bernabéu.

L'equip sortirà de la Ciutat del Reial Madrid en direcció a l'ajuntament, on té previst arribar a les 20.00 hores, i serà rebut per l'alcaldessa, Manuela Carmena. D'allà posarà rumb a la seu de la Comunitat de Madrid, on els esperarà la presidenta Cristina Cifuentes. A les 22.00 hores els madridistes arribaran a l'estadi Santiago Bernabéu, on es viurà una gran festa per celebrar la 'undécima' amb la seva afició.

CELEBRACIÓ DE MATINADA

Notícies relacionades

L'expedició del Reial Madrid va sortir de matinada de l'aeroport de Malpensa i va aterrar a Barajas a les 6.15 hores. De l'aeroport es va dirigir al Bernabéu, on va pujar a un autobús turístic amb el lema 'Campeo11es. La u11décima' amb què van anar a Cibeles, on entre endarrerits i matiners hi havia unes 30.000 persones. Un discjòquei va amenitzar l'espera.

Els futbolistes van pujar a la passarel·la situada sobre la font i van agrair el seu suport als aficionats. El moment àlgid va arribar quan Sergio Ramos va complir amb la tradició i va cobrir la deessa amb una bufanda i una bandera del Madrid i va oferir la Copa des de dalt de l'escultura.