l'actualitat blanca

Zidane: "Arribem bé en tots els sentits"

El tècnic blanc s'enfronta al seu primer clàssic com a entrenador convençut que el Madrid ha aconseguit el nivell buscat per guanyar al Camp Nou

El Reial Madrid s’ha entrenat aquest matí a Valdebebas de cara al clàssic. Durant la sessió Kroos ha patit un cop al peu dret i ha hagut de ser atès pels metges. / ATLAS

El Reial Madrid s’ha entrenat aquest matí a Valdebebas de cara al clàssic. Durant la sessió Kroos ha patit un cop al peu dret i ha hagut de ser atès pels metges.
El tècnic blanc està convençut que el Madrid ha arribat al nivell buscat per guanyar al Camp Nou.

/

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

La parada de la Lliga pels partits de seleccions li ha anat de meravella al Madrid per afrontar el clàssic amb possibilitats reals de guanyar al Camp Nou i posar en entredit el possible passeig del Barcelona cap al títol en el que queda de competició. Això és almenys el que ha vingut a dir en roda de premsa Zinedine Zidane, que fa només dues jornades va afirmar a Las Palmas que el conjunt blanc no anava enlloc jugant d'aquesta manera, i aquest divendres ha assegurat que arriben en el millor moment possible per fer molt soroll, en sentit positiu, a l'estadi blaugrana.

"El que hem de fer és el que estem fent últimament. Estem en un moment bo i s'ha d'aprofitar. S'ha de seguir creixent com a equip, i de personalitat n'hi ha molta en aquest grup... Prepararem de la millor manera el partit de demà. Arribem bé en tots els sentits", ha dit l'entrenador del Madrid, que no ha considerat convenient repassar amb els seus jugadors el vídeo del 0-4 del partit de la primera volta. Ni tan sols ha parlat d'això amb els futbolistes.

Zinedine Zidane

ENTRENADOR DEL MADRID

No he parlat amb els jugadors del 0-4. No els he posat del vídeo. Ells saben perfectament què va passar i el que ve ara"

REVENJA

"Jo sí que l'he vist, però no he parlat del partit amb els jugadors, res més", ha assenyalat Zidane, que per tant es resisteix a parlar en termes de revenja, com han fet diversos jugadors al llarg de la setmana. "No he parlat amb ells d'això. Saben perfectament què va passar i saben el que ve ara. Tots els partits són diferents i revenja... ja ho veurem ver. És un partit que volem guanyar, que hem de guanyar, això sí", ha explicat el tècnic francès, que espera que Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo, que no han conegut la victòria en els tres clàssics complets que han disputat junts, puguin per fi doblegar el Barça. "Demà és un partit per canviar això i ho intentarem", ha afirmat Zidane, que precisament avui fa 10 anys va jugar el seu últim clàssic com a futbolista.

BONA DINÀMICA

Notícies relacionades

A aquesta etapa s'ha referit somrient quan se li ha preguntat sobre les seves friccions amb Luis Enrique en aquells temps. "Sé a què et refereixes. De tant en tant passen coses al camp, però ja està oblidat això. El més bonic del futbol és un clàssic, ara viuré el primer com a entrenador i estic molt content", ha apuntat Zidane, que no considera el xoc contra els blaugranes com un examen, sinó "un partit més, un partit important. És clar que és diferent. El que vol veure la gent és un bon partit i el que vull veure jo és el meu equip amb la bona dinàmica d'últimament i prou".

En principi, el seu únic dubte per a l'alineació és col·locar Carvajal o Danilo com a lateral dret. Varane no entra a la convocatòria per uns problemes al soli amb què ha tornat, i Kroos, que s'ha retirat a l'inici l'entrenament per una trepitjada de Jesé, s'ha reincorporat i l'ha acabat amb normalitat.