D'Onofrio: "Messi és un cavaller"

El president de River Plate lamenta els insults a l'estrella argentina del Barça i recorda que "sempre hi ha un tonto"

FC Barcelona’s Lionel Messi (10) controls the ball amid a defense of River Plate during their final match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 20, 2015. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)

FC Barcelona’s Lionel Messi (10) controls the ball amid a defense of River Plate during their final match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 20, 2015. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) / Shizuo Kambayashi (AP)

1
Es llegeix en minuts
DAVID TORRAS / YOKOHAMA

"Sempre hi ha un tonto, Messi és un cavaller, va fer el gol i va aixecar la mà demanant disculpes. Em va explicar que va estar a punt de jugar al River". Rodolfo D'Onofrio, el president de River Plate, ha volgut sortir en defensa del davanter blaugrana, que ha rebut insultat i escopinades per part d'aficionats del club argentí a l'aeroport de Narita (Tòquio) abans d'iniciar el viatge de tornada a Barcelona. Ho ha dit en una entrevista concedida a 'Fox Sports'.

Sobre el partit, D'Onofrio ha recordat que River va perdre "contra el millor equip del món, és un equip meravellós", a més de mostrar-se orgullós de l'excel·lent resposta que va tenir dels seus aficionats, que van omplir les grades de l'estadi japonès. També ha parlat del retorn de Mascherano a River Plate: "Amb Mascherano hem estat conversant i per descomptat que l'intento seduir perquè torni", ha dit el dirigent del club argentí. "S'ha acabat un cicle on s'ha guanyat tot. Jo sento que hem de reforçar l'equip. No es poden retenir jugadors que ho han guanyat tot", ha comentat D'Onofrio.