El TAD manté l'eliminació del Madrid de la Copa del Rei

L'última instància disciplinària de l'esport no descarta tornar a reunir-se quan rebi nova documentació

Florentino Pérez, en una compareixença de premsa recent.

Florentino Pérez, en una compareixença de premsa recent.

1
Es llegeix en minuts
Carlos Marcote
Carlos Marcote

Periodista

ver +

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha denegat al Reial Madrid la suspensió cautelar de la seva eliminació de la Copa del Rei, decretada pel jutge únic de Competició i ratificada dijous pel Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a causa de l'alineació indeguda del jugador Txerixev en el partit d'anada dels setzens de final. El TAD, reunit aquest divendres des de les 12.30 a les 15.15 hores, no descarta, no obstant, tornar-se a reunir per prendre la decisió final, un cop tingui a la seva disposició la nova documentació reclamada tant al club blanc com a la federació.

Notícies relacionades

“El tribunal, un cop examinats els arguments del recurrent i la documentació remesa per la Federació, ha acordat no concedir la mesura cautelar sol·licitada pel club per no concórrer els requisits exigibles per la legislació vigent, sense que això suposi un pronunciament profund sobre el fons del recurs”, ha explicat el TAD en un comunicat al final de la reunió de set dels seus membres.

El club blanc havia recorregut al TAD dijous al vespre després de la decisió del Comitè d'Apel·lació de ratificar la del jutge únic de Competició. Havia tornat a argumentar que el jugador no havia rebut notificació personal de la sanció i que hi havia el precedent del Lorca Féminas, al qual es va retirar al gener la pèrdua d'un partit per l'alineació indeguda de la seva portera al no haver rebut la comunicació corresponent de la RFEF a l'haver canviat de número de fax.