Competició expulsa el Madrid de la Copa per l'alineació indeguda de Txerixev a Cadis

El club blanc presentarà al·legacions davant Apel·lació i el TAD

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

No hi ha perdó per al Madrid. El jutge únic de competició ha resolt aquest divendres expulsar el Reial Madrid de la Copa del Rei després d'estudiar la reclamació del Cadis per l'alineació indeguda de Denis Txerixev al Ramón de Carranza. El club blanc apel·larà la decisió.

Notícies relacionades

Un soci del Madrid, el catedràtic de Dret del Treball de la Universitat d'Extremadura Francisco Rubio Sánchez, ha sigut l'encarregat de resoldre un cas que va començar com una broma a Cadis i es va convertir en bufonada a Madrid. No han servit de res les al·legacions de Florentino Pérez de dijous davant la premsa, en què va assegurar que "el Madrid no ha incorregut en alineació indeguda perquè no se li ha comunicat a Txerixev".

Ara el Madrid té fins a la mitjanit per presentar al·legacions. El primer recurs serà al Comitè d'Apel·lació, i el següent, al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD). "Tenim l'obligació de defensar els nostres drets. Si hi hagués hagut negligència per part nostra hauríem demanat disculpes", va argumentar dijous Florentino, cada vegada més sol en la seva defensa davant un nyap descomunal.